Satoi vettä. Se melkein taukosi treenien alkaessa, mutta märissä meiningeissä mentiin. Luusta agility on siistiä, satoi tai paistoi, mutta ehkä vielä vähän siistimpää, kun rapa lentää. Ohjaaja tykkäisi pilvipoudasta, mutta oikeilla välinevalinnoilla tästäkin selviää.

Ratana oli tekniikkapätkää pelkillä hypyillä ja kahdella putkella. Hypytkään eivät riittäneet, joten piti laittaa myös muuri, rengas (jota ei hajoamattomana versiona Luun kanssa tosin tehdä) ja minipituus. Ekalla radalla tehtiin pari poispäinkäännöstä ja muuten aika simppeliä kääntyilyä ja rytmitystä. Luun piti aluksi vähän sikailla, mutta kun ensihöyryt oli päästetty, meni ihan kivasti. Vedettiin kerran koko pätkä nollanakin läpi :) Oisko ollut 15 estettä, mutta niistä siis putkia vain kaksi. Eli aika monta hyvää hyppyä! Vaikeimmat kohdat olivat eka poispäinkäännös, jossa lähti tosi herkästi hypyn ohi putkeen. Ajoitus piti olla just eikä melkein. Sitten kun sinne putkeen ois pitänyt mennä, ei irronnutkaan niin helposti. Tämäkin hoitui oman liikkeen paremmalla rytmityksellä.

Ehdittiin tehdä toistakin lyhyttä pätkää. Se olikin semmoista vääntämistä. Ennakoivaa valssia, vastakäännöstä ja niistoperjättöä putkeen ja siitä sulavasti kolmen hypyn välistävetoihin... Mutta tääkin väännettiin läpi, jos ei nyt ykkösellä, mutta kuitenkin. Joskus tekee hyvää, kun saa väkisin vääntämälläkin jonkun jutun onnistumaan ;)