Tulipa treenattu sentään vähän tokoakin. Käytiin Maijun kanssa Niihamassa lenkillä ja treenaamassa.

Aloitettiin kuitenkin aksalla. Luu sai tosin tyytyä katsojan rooliin, kun sen viikon aksakiintiö on yksien kisojen ja kaksien treenien myötä todellakin täynnä. Sain lainata Ihmettä ja jatkaa eilistä valssitreeniä vähän paremmin ohjautuvan koiran kanssa :) Ja johan sujuikin jotenkin. Valssimestari en ole edelleenkään, mutta vaikka kerran meinasin juosta siivekettäkin päin, selvittiin valsseista joka kerta. Eikä montaa kertaa edes yritetty. Kontakteilla pysymistäkin piti Ihmeen kanssa muistella. Toivotaan, että pysyy muistissa mahdollisissa yhteisissä kisoissammekin :)

Sensuroimaton treenivideo :) (Kiitos Maijulle!)

Sitten tehtiin tokoa.

Luu aloitti tunnarilla. Alkuun pelkkää palautusta yhdellä kapulalla. Ihan hyvin. Nousee vaan tästä sen verran (tai ajatukset jäävät liikaa pelkkään palautukseen), että sen jälkeen haistelu oli taas alkuun todella huolimatonta. Toi viereistä ja sääti. Lopulta ihan siisti kokonaisuus palautuksineen.

Kiertohässäkkää normaalisti. Eli kiertoa ja kokonaisuutta. Aluksi taas kierron kanssa säätöä, vitoskentän kirous ;) Yritti kiertää verkonkin, mistä kielsin. Seuraavalla päätti jättää koko tolpan ja meni putkeen :p Kävin näyttämässä tolpan lähempää, sen jälkeen kiersi nätisti. Stopit, nostot ja palautukset ihan ok. Eli nostot rumahkoja ja oikealta palautus kökkö.

Ruutua. Maiju oli eteenmenossa aidan takana piilossa ja heitti lelun mun jessistä :D Ihan hyvin lähti suoraan heti ekalla. Seuraavalla pysäytys ja lähetys ruutuun. Oli kiltti, eikä mennyt flänkin puolella olevan hypyn kautta :) Jäi ruudussa vähän eteen, joten uusittiin pelkkä ruutuunmeno. Parempi. Vielä pelkkää eteenmenoa seinään asti. Alkoi aina kaartaa stoppikohdan jälkeen oikealle. Piti käydä näyttämässä paikka, sitten hyvin.

Ilman liikkurointia tehtiin luoksetuloa. Suoraan läpi ja stoppia. Äh, se ei vaan ole hyvä, enkä tiedä, miten treenata. Nyt muistuttelin naminheitolla.

Vähän kaukojen tekniikkaa. Erikseen hop-juttua (tässä pitäisi ottaa rima vielä avuksi, nyt joudun auttamaan liikaa) ja sitten liikkeenomaisemmin "vanhanaikaisesti". Vähän keventeli takatassua, muuten ok.

Zetaa asentoja palkkaillen. Joku maahanmeno piti korjata, mutta pääosin hyvin.