Nipsu tuli muutamaksi päiväksi hoitoon. Mikä loistava tilaisuus tehdä jotain kontaktiongelmille. Yritän päästä käymään ainakin kolme kertaa treenaamassa, eli vähän niinkuin joka päivä. Tänään aloitettiin.

Projektina on siis saada Nipsu juoksemaan puomi läpi, jotta saisin himmailukaavan rikottua. Juoksukontakti toiselle käskylle siinä sivussa olisi ihan kiva bonus, mutta ei varmaankaan mahdollinen näillä resursseilla... Puomia semmoisenaan Nipsua ei saa juoksemaan läpi, joten aloitettiin pelkällä maassa olevalla alastulolla. Tai itse asiassa juoksutin Nipsua ensin kaksi kertaa parien siivekkeiden välistä, sitten laitoin alastulon siivekkeiden väliin. Ihan hyvin hoksasi, että pitää mennä lankkua pitkin. Eikä meinannutkaan tehdä 2on 2offia, vaan meni heti läpi! Jes!

Tehtiin kolme settiä vähän erilaisilla kokeilullla. Otin siivekkeet pois, pysyi silti puomilla. Välillä nostin alastuloa muurin minipalikan verran, ei vaikuttanut suorituksiin. Samanlaisen tiikeriloikan teki joka kerta :D Palkkasin kaikki, mutta kokeilin, miten palkkailut ja oma liikkeeni vaikuttavat. Vetämällä narulelua puomia pitkin sain Nipsun juoksemaan, heitolla ja etupalkalla tuli melkein aina loikka. Mutta ei hidastanut, ja siihen me nyt pyritään.

Kokeilin pari kertaa myös nostaa Nipsun oikean puomin alastulon yläpäähän, mutta tämä harppaus oli ihan liikaa ja hidasti ja pysähtyi ihan väkisin. Täytyy siis vaan nostaa alastuloa vähitellen.

Luu teki Nipsun ekalla tauolla keppejä. Tarkoitus oli treenata sitä kepeiltä kääntymistä, jota Luu ei osannut Nokian kisoissa. No, nyt osasi. Voiko tuommoinenkin olla muka vireongelma...?! Nyt en saanut kääntymään väärin, vaikka tein myös poispäinkäännöstä. Sen sijaan piti vähän jo suutahtaa, kun ryysi kepeiltä edessä olevaan putkeen. Suutahtaminen auttoi siihen.

Toisella tauolla vähän tokojuttuja. Piti tehdä hyppytekniikkaa, mutta en muistanut, miten perseestä noi Tallin siivekkeet ovat. Ensin pitäisi etsiä ne muutama siivekepari, joissa saa riman tarpeeksi alas, sitten roudata niitä painavia metallihelvettejä ympäri kenttää. Hakkaan aina sääreni kipeiksi niillä jaloilla. En sitten viitsinyt. Täytynee ajaa demarille hyppelyitä varten.

Tehtiin sitten vähän luoksetulojuttuja. Sivulletuloa läheltä ja loppuosan kanssa. Ekan törmäsi niin selvästi, että ehdin reagoida uskottavasti. Seuraavat tuli nätisti! Yhden jäi inasen vajaaksi. Olikohan just se, mikä tehtiin kokonaisen luoksetulon yhteydessä...? Yhden maahanmenonkin palkkasin ja yhden loppuosan vauhtipalkalla.

Idarin asentoja ja seuraamista soveltaen. Pari istumista jäi seisomaan. Ekan ja sitten heti seisomasta mukaanoton jälkeisen. Muista haasteista selvisi pätevästi.

Kaukoja. Ensin jotain vaihtoja ylimatkalla, sitten vielä lähempää. Ihan kivoja, jotain pientä säätöä sen tassun kanssa. Ja seisomiset jää välillä turhan mataliksi.

Tuittukin teki vähän mummuaksaa ja oli aika innoissaan. Tosin tykkäsi myös Tallin uudesta matosta, joka kätkee sisäänsä huomattavasti vanhaa kumimattoa enemmän hajuja ja ylläreitä. Taisi sieltä muutaman namin löytääkin.