Jäin torstaina taas aksailemaan Luun kanssa koulutusvuoroni jälkeen. Teemana oli välistävedot ja takaakierto-päällejuoksut, joita yritettiin tehdä neljällä rinnakkaisella hypyllä. Ei kyllä pienintäkään toivoa! Molemmat versiot saatiin räävittyä kahdella hypyllä, mutta sen enempää ei päästy sitten millään. Ei vaan ehdi, ei vaan osaa. En tiedä, vaikeuttivatko matalat rimat hommaa niin merkittävästi, vai oliko joka tapauksessa tuhoontuomittua edes yrittää. Luu ryysi, ryntäili, sinkoili, puri. Itse olin kuin täi tervassa. Huoh.

Tehtiin myös pöydän päälle laskettua puomin alastuloa, jolla Luusteri oli sentään ihan pätevä. Jos jään lähetyspäähän, se hakee oikean paikan jo lähes satavarmasti. Saattaa tarjota ensin vinoa asentoa, mutta korjaa itsenäisesti suoraan eteenpäin. Nyt treenattiin myös liikkeen kera. Mun juoksemista ei oikein vielä kestä, mutta kävellen voin mennä kontaktin ohi ja liikkua edestakaisin.

Tehtiin pitkästä aikaa myös keinun kolisuttelua. Ensin Luu läppäisi söpön varovasti keinua yhdellä tassulla, mutta alkoi sitten jysäyttää sitä reippaammin.

Loppuun kokeiltiin vielä pari pujottelun avokulmaa aika tiukasti putkesta tullen. Lelu oli ekassa välissä ja superisti Luu sinne osui.

Tuittukin sai tehdä vähän välistävetoja ja takaakiertoja. Meni vähän humputteluksi, mutta oli kivaa :) Kyllä sitäkin vaan jonkun verran pitäisi ohjata...