Viime viikolla hallilla palattiin taas normaaliin koronajärjestykseen, eli ryhmätreeneihin erityisehdoin.

Maanantaina olin siis heti kouluttamassa ja samalla reissulla tehtiin Syyn kanssa aksaa. Puomia, aata ja muutaman esteen ratapätkä vauhdikkaalla, suoralla kepeillemenolla, jonka Syy hoiteli kiltisti :)

Tiistaina rallytehot, joissa Syy treenaa nyt ainakin kevään Luun varamiehenä. Vähän on isot saappaat. Tehtiin rataa pätkien ja palkkailin. Syy oli ihan liian kierroksilla, eikä se näin lyhyessä treenissä ehdi tasaantuakaan.

Keskiviikkona aksattiin eskarissa. Tehtiin valkun rataa, josta otin ekaksi tavoitteeksi ekat yhdeksän estettä, kepeille asti. Keppikulmakin treenattiin ensin erikseen. Ja silti ei meinattu päästä, koska ensimmäiset neljä estettä osoittautuivat ohjaajalle aika haastaviksi :D No, ei luovutettu ja treenien loppuun saatiin vielä tehtyä nollana ekat 15 estettä :)

Torstaina Syy täytti viisi!

20210402_132507.jpg

Käytiin juhlistamassa treenaamalla. Syy sai jumppailla ja tokoilla ja leikkiä uudella lelulla.

Lauantaina treenattiin Maijun kanssa. Ensin tehtiin tokoa, jossa Syy teki ainakin ruutua, kapulajuttuja, seuraamista, kaukojumppaa ja luoksetuloa. Lopuksi vähän aksaa, jossa tehtiin ihan perusjuttuja, puomia, kutsua kepeillä (hyvin!) ja pari keinua.