Maanantaina oli viimeiset tokovalkut Tallilla. Ja muutenkin varmaan viimeiset treenit siellä ikinä, sillä en taida tällä viikolla ehtiä kuin siivoustalkoisiin. Jopa aika haikeaa! Navettaa ei aikoinaan tullut yhtään ikävä, mutta varsinkin tämmöisenä lämpinä päivänä Tallilla oli varsin mukava treenailla. Toivottavasti kuitenkin ensi talvena asiat ovat niin paljon paremmin, että ei tarvitse haikailla ;) Ja onneksi treenit tällä samalla porukalla jatkuvat kesäkaudellakin, joten kaikesta ei tarvitse luopua!

Päättäjäisethän ovat hyvä syy herkutella, joten pöytä oli taas koreana. Kun kukaan ei ole kisannut viikkokausiin, niin helposti sitä keksii näitä hyviä syitä ;)

Luu teki taas kisamaista. Välejä ja alkuja palkkailin jonkun verran namilla. Nyt tuntui kokonaisuudessa paljon paremmalta kuin viikko sitten. Ei nihkeillyt ja tuli hyvin sivulle.

Hyppynoudossa vapautin ja kehuin heiton jälkeen. Ok. Sivulla meni jopa inasen taakse yli.

Tunnarissa rinki isohkoilla väleillä. Kiersi koko rinkulan, koska aloitti juuri omasta seuraavasta tj. Palautti ravilla...?!

Kaukot jalkapuulla. Vähän oli kai nostamassa tassua, mutta ei varsinaisesti yrittänyt liikkua. Myös jonkun toisen asennon (olikohan s-m?) oli kuulemma tehnyt kovin toispuoleisesti. Lopun sivullenousu hyvä.

Luoksetulo suorana. Ihan ok.

Ohjatussa verkko. Vasen. Ja pitkästä aikaa kiersi koko verkon! Siirsin verkkoa taaemmas. Uusinnalla ok. Vähän rumasti meni, mutta kääntyi kumminkin.

Ruudusta tehtiin pelkkä merkki ja palkka siitä. Merkit oli tänään aika kivoja sekä ohjatussa että ruudussa.

Oli vielä aikaa, joten tehtiin seuraamistakin. Päädyttiin hinkuttamaan käännöspysähdyksiä vasempaan, koska Luu oli näissä tosi laiska ja jäi vinoon. Pitää miettiä omaakin askellusta, en oikein osaa tehdä näitä hyvin.

Paikallaoloissa ei mitään ihmeellistä.

Lopuksi nopeasti vielä jääviä, tunnarin palautusta ja sivulletuloa.