Ma 7.8. Luu oli tosiaan Elinalla käsiteltävänä. Syy sai tuurata valkkutokoissa. Treenattiin Härmälänpuistossa ja Syylle tulikin häiriötreeniä, kun sen vuorolla puiston ohitti koira jos toinenkin. Näissä en edelleenkään täysin luota siihen, joten keskityttiin ne hetket vain häiriöiden treenaamiseen.

Muuten tehtiin paikkiksen käskytyksiä (menee vielä helpolla vipuun), kehäänmenoa, seuraamista, maahanmenoa, pitoa, luoksetuloa ja kaukoja kevyellä liikkurihäiriöllä. Lopuksi tehtiin vielä yhtäaikaa muiden kanssa ja silloin jaksoi keskittyä jo tosi hyvin. Teki esim. kaukoja, kun vieressä juoksi koira ruutuun :)

Ti 8.8. oli taas Syyn aksavuoro hallin puolella. Löydettiin taas hyviä treenipätkiä valmiista radasta. Lähinnä palkattiin päällejuoksua, joka oli tässä tosi vaikea. Kaikki pyörittelyt sen kanssa sujuu ja tuntuu ihanalta, kun se kääntyy niin hyvin <3

Agikoulutukseni jälkeen jäätiin vielä tokoilemaan ykköskentälle Lotan ja Isan kanssa. Tehtiin kaikki alokkaan jutut liikkurin päättämässä järjestyksessä. Lotta meinasi liikkurina kiinnostaa välillä liikaa, mutta muuten kokonaisuus taisi olla aika ok. Liikkeissä nyt on vielä kaikenlaista, en edes muista, mitä tällä kertaa. Ainakin pari juttua jouduttiin kuitenkin uusimaan, joten tuli ainakin treenattua normaalia pidempi setti ;) Paikkistakin tehtiin, ja se on kyllä yhtä tuskaa.

To 10.8. tulikin vedettyä pidempi aamupäiväsetti hallilla. Ihan nopeasti piti vaan käydä treenaamassa :D Koko hommaa toki viivästytti kiva pieni käärme-episodi. Tulin lämppälenkiltä, niin aivan hallin nurkilla Syy käveli kyyn päältä. En ole aikoihin pelästynyt niin pahasti. Huomasin itse koko kyyn vasta, kun Syy jo meni siitä yli, joten en nähnyt, puriko se. Siinä sitten ensin vietettiin hetki hallilla ihan vaan syynäten koiraa läpi ja odottaen, tuleeko oireita. Onneksi selvittiin säikähdyksellä!

Syy teki aksajutuista puomin alastuloa suoraan ja käännöksiä vasemmalle. Saattoi joku lamppu syttyä päähän asti menemisen kanssa, yrityksen, erehdyksen ja auttamisen kautta! Tämän jälkeen ei olla ehditty treenata, joten saa nähdä, miten asia hautuu. Lisäksi palkkailin päällejuoksuja ja saatiinkin jo jotain ihan järkeviä toistoja.

Sitten tokoa ulkokentällä. Luulle seuraamista, zetaa, luoksetuloa, kaukoja, tunnaria ja lisää luoksetuloa. Luoksarissa tehtiin mattostoppia myös ilman mattoa ja ymmärtää käskyn :)

Syy teki muita alon juttuja paitsi hyppyä. Lisäksi paikallaoloa Luu-häiriöllä, eli vapautin Luun kesken makuun leluun. Tämän kesti ihan hyvin. Mikäs siinä makoillessa, kun on telkkari päällä! Haasteet alkaa, kun mitään ei tapahdu :p

Pe 11.8. piti lähteä Ruotsiin. Eipä sitten lähdetty.