Pidennetty viikonloppu kului erittäin tiivisti koneella istuen, tietenkin. Agilityn mm-kisat, live stream ja agi.fi -kisachatti, mitä sitä ihminen muuta tarvitsee? ;) Koirista toinen alkoi olla jo sen oloinen, että tarvitsisi jotain muutakin... Lenkeillä käytiin rataantutustumisten aikoina ja lauantaina yhden lenkin yhteydessä jopa vähän tokoiltiin. Tehtiin kai jotain seuraamista, idaria, kaukoja ja luoksetulojuttuja.

Tänään oli paluu arkeen, mutta kiitos valkkutokojen, ei liian karu. Kivat sokeriähkyt tuli taas vedettyä Bertan jälkikokeen ja Helgan toisen evl-ykkösen kunniaksi.

Luu aloitti ohjatulla. Haettiin oikeaa, joka laitettiin aika lähelle hallin väliseinää. Keskikapula kun on ollut houkutuksena, jos oikea on vaikeassa paikassa. Nyt ei kuitenkin mitään epäröintiäkään. Tästä vauhtipalkka. Sai hakea myös vasemman, joka otettiin loppuun asti. Merkillä melkoiset hytkymiset, vuoroin oikeaan, vuoroin vasempaan. Muuten ok.

Tunnari hetsauksella. Meni jo aika rajatapauksena, suu aukesi viereisen kohdalla. Nopeasti kuitenkin poimi ja palautti oman.

Merkki-ruutu-leikkiä. Menin taas ekalla lähemmäksi ja siirryin joka kerta lähetyspaikkaa kohti. Nyt meni joka kerta kerrasta hyvin! Alkoi pysyäkin ruudussa, viimeksi kun meni ihan vallattomaksi ja lähti heti kehuista taas juoksemaan (minkä annoin kyllä tehdä). Kivempi kuitenkin vahvistaa sitä oikeaa paikkaa :)

Sitten tehtiin seuraamista, jos jäi aikaa, ja sitähän jäi vaikka kuinka. Sanna käskytti, mutta tein omaan tahtiin. Normi ja juoksu ihan ok, kerran lähti juoksussa keulimaan. Hidas oli tosi levotonta, vempuloi. Tein pitkähkön pätkän, mutta ei oikein tasaantunut.

Ja kun aikaa oli vieläkin, palkkasin yhden merkin. Ruudun alku liikkurointina ja palkka peräänjuoksuna.

Loppuun paikallaolot, ensin istuminen. Se ok, Cuzi seisoskeli kentän reunalla. Lopussa pitikin vapauttaa koiria vähän vuorotellen, kun neljällä oli lelu odottamassa reunalla ;) Ei sattunut mitään.

Makuussa hyvin alas ja ihan hyvin ylöskin. Makoilikin tietty hyvin.

Oltiin käytetty melkein koko aika, joten ehdin tehdä enää nopsasti vähän kehäänmenoa ja siirtymiä.

Luu oli paljon parempi kuin viimeksi. Kai se eka kerta pitkään aikaan hallissa vaikutti viime viikolla, sillä nyt se oli selvästi rennompi ja vapautuneempi.