Keskiviikkkona päästiin ravistelemaan reissupölyä ja matkaväsymystä pois agilitykisoihin. Vaikeaa kyllä oli, lähtiessä en meinannut osata edes pakata oikeita tavaroita mukaan. (Vain vesikippo unohtui.) Oli aika nuutunut ja keskittymätön olo, mutta siihen nähden radat sujuivat oikein mainiosti.

Kisat olivat Eteläpuiston varausten takia Tallilla. Ihan kiva, koska satoi vettä. Toki suurin osa ajasta kului ulkona koiria lämpätessä ja jäähkätessä, mutta pääsi edes välillä käymään hallissa sateensuojassa ;)

Ensin oli vuorossa Tuija Kokkosen agilityrata. Minit aloittivat, eli Nipsun vuoro oli ensin. Ihan leppoisa rata, josta loppu jäi kyllä vähän epämääräiseksi omaan mieleen. Sitä oli suorituskin, olin saksalaisessa lopulta tosi myöhässä, mutta onneksi koira päätyi oikealle puolelle ja oikeille esteille. Tein ihan vapaaehtoisesti yhden poispäinkäännöksenkin ;) Nollalla maaliin ja voittoon!

Nipsu A

Sitten sama Luun kanssa. Pariin kohtaan muutin vähän suunnitelmaa, mutta pitkälti samoilla kuvioilla mentiin. Luu tuntui ihan tosi hyvältä! Kepeillä harmillinen moka, kun tuli alusta pois mun liikkeen perässä. Muuten kivan ja sujuvan tuntuista menoa. Saksalaiseenkin ehdin Luun kanssa paljon paremmin. Ja Luu hyppi rimat niin kiltisti <3 Tulokseksi siis vitonen ja iloinen mieli.

Luu A

Seuravaan agiradan tuomaroi Anne Savioja. Se oli tehty pitkälti samalle pohjalle. Ei mikään paha rasti tämäkään. Nipsun kanssa kakkoshyppy levisi luvattoman paljon (mutta en välittänyt ;) ), muuten sujui kivasti kepeille asti. Siellä Nipsu lähtikin ihan päinvastaiseen suuntaan keinulle. Hassusti. Lopussa oikaisin puomilta suoraan maaliin, tarkoituksena tehdä kontakti kunnolla. Ehdin vapauttaa ja huomata, että se oli jo tulossa... Tarttis ehkä tehdä noille kontakteille jotain ;) Hylly ei harmittanut yhtään niin paljon kuin ne rima-vitoset. Tänään ei tippunut yhtään rimaa!

Nipsu B

Luun kanssa alku levisi vielä pahemmin. En jotenkin vaan osannut sovittaa askeleita ja rytmiä kakkoselle, joten siinä vähän lennettiin ;) Muutenkin töksähtelevämpää menoa kuin ekalla radalla, mutta Luu oli edelleen tosi kiva! Puomilla tajusin, että tehdään nollaa, joten siinä piti hengähtää. Sekoilin kuitenkin vielä seuraavalla hypyllä ja tein valssin sijaan jaakotuksen... Piti sillä valssilla blokata kepit, mutta osui onneksi putkeen jaakotuksellakin. Luu teki nollan!!!  Sitten saatiinkin jännätä sijoituksia, sillä koiria oli vain 28, eli serti siirtyi vain kakkoselle asti. Luu meni toiseksi Pimpon jälkeen ja monta nopsaa koiraa menemättä. Lähes kaikki vaan tekivät virheitä (esim. Satis ja Into tiputtivat nopeammilla ajoilla rimat...) ja Luun kakkossija säilyi! Se on sitten tik tak, huisia!

Luu B

Vähän vaan epäkäytännöllistä, jos onnistutaan agilitykisoissa vaan silloin, kun on pidetty kuukauden tauko ja käyty tokon maailmanmestaruuskisoissa. Mutta enhän mä Luuta ole koskaan helpoksi agilitykoiraksi väittänytkään :D