Ainahan ne kotikenttätreenit sujuu niiiin hienosti. Varsinkin silloin, kun kukaan ei ole näkemässä :D

Luun kanssa ensin maahanmenoa (pään kera) ja istumaan nousua sivulla. Maahanmenot pitäisi saada suoremmiksi, mutta enemmän tökki istuminen. Kun ei vaan pysty nousemaan sieltä makarooniasennosta. Kiskaisin pari kertaa niskasta ylös, niin johan alkoi sujumaan ja reippaasti. Nää on nää bortsut vaan tämmöisiä silkkihansikkain koulutettavia...

Sitten muutamia toppeja, ei mitään ihmeellistä. Helposti ottaa sivuaskelia, joten pitää olla tarkkana.

Seuraamista lähinnä vähän pidempänä pätkänä. Aika "iloista", mutta tuntui ihan kivalta. Uskon, että saan kyllä tuon liikkumisen taas tasoittumaan, jos vaan saisi ensin pidettyä sen asennon parempana.

Luoksetulo ensin istumisesta palkaten (pysyi kivasti) ja sitten eteentulolla. Tuli vähän jarru päällä, mutta hyvään paikkaan.

Muutama maahanmeno. Onnistui jo jotenkin minun liikkuessanikin, jes! Ehkä sekin vielä siitä. Tein yhden jopa Luu suunnilleen sivulla kävellen.

Tuittu teki pienen pätkän seuraamista ja oli ihan pätevä. Se on alkanut tuntua ihan hassun pieneltä siinä sivulla, kun olen treenannut enemmän Luun kanssa. Ennen treenasin vain Tuitun kanssa, ja se tuntui ihan normaalikokoiselta ;)

Yksi istuminen. Onnistui, vaikka tein pienemmillä virittelyillä (pelkkä vihjesana).

Luoksetulo kokonaisena, stopeista kehuen. Ihan ok. Sitten vielä pelkkää seisomista jonkun verran erikseen.

Lopuksi kaukoja. Laitoin Tuitun niin, että Luu oli sen takana häiriönä. Pystyi silti tekemään ihan kivasti, mutta tuli parissa vaihdossa vähän eteenpäin. Muutama vaihto vielä erikseen peruuttelujen kera.

Molemmat tytöt olivat aika kivoja :)