Luu meni merkeille ja hienosti ruutuun, teki kaukoja hyvällä asenteella, eikä mun tarvitse leipoa huomisiin treeneihin! Olipa onnistunut koe, jee!!!!!11!!

(Joo, paskat.)

Tänään kokeiltiin taas Tallilla. Tuomarina uusi tuttavuus Tuire Marjamäki. Linja vaihteli erittäin tiukasta vähän höllempään, riippuen asiasta, koirasta ja jostain, mistä en ihan päässyt selvyyteen. Tarkasti kyllä bongasi lähes kaiken, mitä ei ideaalisuoritukseen kuulu.

Istuminen 10 - Ei kai mitään huomautettavaa, siellä se tönötti.

Paikkamakuu 10 - Ei moitittavaa, hyvin suorana alas ja tosi hyvin myös ylös.

Yksilöliikkeet tehtiin sekaisin ja kahdessa osassa, ruudusta poikki.

Seuraaminen 6 - A-i-v-a-n j-ä-r-k-y-t-t-ä-v-ä-ä.

Luoksetulo 7 - Seisominen valui.

Hyppynouto 9 - Kalisutti. Jäi edessä tosi kauas, piste meni siitä.

Ruutu 0 - Meni kiltisti merkille. Tahmeahan se on, mutta toistaiseksi ollaan tyytyväisiä paikkakriteerin täyttymiseen. Ruutuun tosi hyvin. Ja karkasi sitten sika sivulle, liikkurikaan ei ehtinyt sanoa käskyä. Tarvitseeko edes mainita, että ei ole IKINÄ tehnyt tuommoista...?! Ja mäkin kävelin lopussa kohti väärää merkkiä, mutta eipä sillä siinä vaiheessa ollut merkitystä. Hassu moka, jonka tajusinkin vasta katsoessani Pian ja Tuplan suoritusta :D

Ekan setin jälkeen teki mieli keskeyttää. Luu oli niin huonon tuntuinen, ettei vaan tehnyt mieli mennä uudestaan kehään. Päätin kuitenkin jatkaa, treenin kannalta.

Idari 7 - M-I-S. Istui!!! Ja istui sitten seisomisenkin. Me saadaan tästä aina seiska.

Ohjattu 10 - Puri kyllä kapulaa, mutta se oli yksi harvoja asioita, joista tuomari ei rokottanut.

Tunnari 6 - Eipä ole tämmöistäkään harrastellut. Otti oman heti sen kohdalla, mutta tiputti melkein heti ja alkoi tarkistella muita ihan huolella. Palautti kuitenkin oman.

Kaukot 7,5 - Olin päättänyt, että jos ei nouse ekalla istumaan, keskeytän ja palaan Luun luokse nostamaan sen. No, tietty nousi oiken näpsäkästi ;) Ekaan seisomiseen kaksoiskäsky, mutta muuten teki kivalla asenteella. Liikkui toki sen, mitä liikkuu treeneissäkin.

Yhteensä 222 p.

Video