Tiistaina lähes perinteiset myöhäistreenit. Pääsin lähtemään vähän yli 23, ja hyi hitto, kun siellä on pimeätä hallin pihavalojen sammumisen jälkeen! :o Pakkasenkin takia jäähkäsin koiria hallissa ja käytiin ulkona vaan pikapissalla.

Luu tokoili ensin. Sillä taitaa olla joku viidenkympin villitys tai jotain, meno treeneissä on ihan vallatonta. Olen kyllä myös palkkaillut normaalia enemmän, ja sehän saattaa kostautua tavalla jos toisellakin. Ensin ruutua. Eteenmeno oli kohti paikkispiiloa ja Luu yritti ensin sitkeästi kiertää sen taakse :D Piti käydä näyttämässä paikkaa, niin sitten onnistui. Ruudussa meni takanauhan yli, että heilahti, ihan sama stoppasinko vai en... Stoppasin sitten kerran matkallekin, että saatiin vaihdetta vähän pienemmälle.

Zetaa asentojen kanssa, mutta edelleen kulmia hinkuttaen. Ohjatusta kerran molemmat puolet. Tosi hyvät merkit! Oikealle meinasi mennä keskelle, mutta korjasi itse. Palautukset ok, toisessa löysähkö ote. Kaukoja kisamaisesti, mutta sarjan loppuun temputusta ja namipalkka. Tunnari ihan hyvä, meni omaan sakaraan vikana, mutta nosti heti ja palautti ihan kivasti. Vikana luoksetulo, jossa nyt taas stoppasi normaalisti, huh! :D Tästä palkka ja loppuosa suoraan sivulle vielä erikseen.

Syy teki oman vuoronsa alkuun pari paikkista takapalkalla. Pidemmässä pätkässä alkoi tulla pientä levottomuutta, mutta ei selkeitä asennonmuutoksia tai muuta.

Seuraamisessa palkkailin taas perusasentojen kestoa. Olikin näissä nyt hyvä, ei turhautumista. Myös pitoa palkkaillen. Takapakkia on menty, mutta saatiin onnistumisiakin. Tämä pitää ottaa taas kotitreeniin, josko ihan treenimäärä auttaisi asiaa. Maahanmeno tehtiin liikkeenä, mutta maahanmeno avulla. Seuruussa keulii... Kaukoista palkkasin ekan istumisen, viiveen jälkeen. Luoksetulossa epäonnistui eka jättö :/ Muuten ok. Ja hypyn jätössä ihan kunnolla sekoilua, piti palkkailla sitä ensin erikseen. Hyppy sitten muuten ok. Lopuksi vielä ruutua paikkaa näyttämällä. Edelleen jotenkin kiinni mun sijainnissa, vaikka muutaman menikin hyvän näköisesti. Viimeiseksi vielä yksi lelulle.

Syy teki myös puomia. Eka koko puomi tosi hyvä, meni selvästi ajatuksella. Mutta sen jälkeen taas monta loikkaa perään. Ja sen jälkeen enemmän huonoja kuin hyviä. Huoh. Keinuakin kiivettiin taas muutama kerta. Vielä vähän jännittää, vaikka pystyykin sitten menemään ihan reippaasti.