Maanantai-iltana treenattiin tokovalkun kanssa Hakametsän puistossa. Syy sai hengata ulkona häkissään. Huusi aika paljon :p

Luun kanssa alkoi nyt treenaaminen! :D Kisamainen setti sopivilla häiriöillä.

Ensin pätkä seuraamista. Peruuttaminen ei vaan toimi, ja nyt jäi siinä seisomaan. Tätä on käsitelty jo aiemmin, mutta oli näköjään unohtunut.

Ruutu oli haastavahkosti kiertohässäkän vieressä/takana. Eteenmeno suht ok, meni kyllä pitkäksi. Pakko treenata merkattuja ympyröitä, että oppii pysäyttämään! Ruutuun meni hyvin :)

Sitten kiertonouto. Ja ylläripylläri meni ruutuun. Uusinnalla varmistin nyt onnistumisen (ts. vahdin lähempää), eikä sen jälkeen tietty ongelmaa. Noudossa toinen hyppy oli sellainen hassu kapea ja tuli siitä ensin monta kertaa ohi. No, oli varmaan vaikea hahmottaakin.

Ohjatussa kapulat oli hiekkatien toisella puolen, haettava oikea puiden alla piilossa. Maiju seisoi vasemman edessä. Meni keskelle, uusinnallakin, vaikka menin lähemmäksi vahtimaan. Sitten ok.

Vielä kaukoja, joissa olin nyt vaan julma ja vaadin kunnon vaihtoja, vaikka läähätytti. Melkin itseäkin säälitti, kun näytti, että ei vaan pystyisi, mutta pystyi sitten kuitenkin. Kas kummaa! :D Nää ei vaan etene pelkästään palkkaamalla ja nostattamalla, koska niin kauan kuin Luulla on vaihtoehtona mennä jähmyksi, se menee, koska jähmyily on helpompaa.

Tokalla kierroksella uusittiin ruutu-kierto -yhdistelmä. Nyt tietty onnistui.

Ja kolmannessa setissä tehtiin vielä tunnari. Etsintä ihan ok, ohitti tavallaan oman, mutta ei ollut nenä vielä alhaallakaan. Sitä haistettuaan nosti kyllä nopsaan. Palautuksessa punki väkisin sivulle, vaikka pyysin käsikosketusta. Sitä tehtiin erikseen.

Paikallaoloissa ei mennyt ekalla maahan, muuten ei ihmeellisyyksiä.

Syy pääsi lopuksi tekemään luoksetuloa, seuraamista ja namijäljen. Luoksetulossa äänteli pitelyssä, mutta hiljeni kyllä. Seuraaminen sujuu paremmin vasemmalla kuin oikealla ;)

Nyt vähän harhaili jäljellä ja jätti osan nameista syömättä.

Syy pääsi myös moikkaamaan ja poseeraamaan Taon kanssa. Tyypeillä on vähän kokoeroa, mutta se ei ainakaan Syytä häirinnyt.

WP_20160523_21_33_00_Pro.jpg

WP_20160523_21_35_31_Pro.jpg