Tänään treenailtiin Tallilla Lean ja Aman kanssa. Luu teki tokoa, hyppytekniikkaa ja agilityn lähtöjä.

Ensin sivulletuloja, kontaktia ja ihan lyhyitä seuraamispätkiä. Palkkaa satunnaisesti joko heti sivulletulosta, hetken kontaktista tai vasta vapautuksen jälkeen seuraavasta perusasennosta.

Luoksetulon jättöjä, palkka siis odottamisesta vaihtelevilla ajoilla. Muutama tehtiin niin, että Lea sanoi, kun Luu oli hyvin pois kävellessäni ja käännyin palkkaamaan siitä.

Noutokapulan nostoja takaa. Kapula termosmukin takana... Laitoin sitä jo vähän viistoon, mutta pari kertaa Luu kävi nappaamassa väärältä puolen. On tässä kyllä tekemistä.

Pari pitotreeniä tunnarilla. Seuraamista, eteentuloa, sivulle siirtymistä, kaukoja ja putkeen juoksua. Ei tainnut korjata otetta kertaakaan :)

Sitten kaukoja ihan ilman tunnarikapulaa. Tein ilman alkujättöä, mutta Lea liikuskeli takana häiriönä. Kivasti pystyi keskittymään, oisko kerran vähän vilaissut. Pari istumista ei ollut ihan täydellisiä, mutta pääsääntöisesti oikein hyviä.

Hyppytekniikasta oli tarkoitus tehdä perussarjaa, jossa liittäisin mukaan omaa liikettäni ja sen lisäksi etäisyyden arviointia. Suunnitelmat menivät uusiksi, kun aina niin nätisti hyppivä Luu keksi loikata perussarjan kaksi viimeistä rimaa yhdellä pompulla. Laitoin lelua vikaan väliin (jarrutti toki, mutta seuraavalla leiskautti taas), pistin vikoihin hyppyihin rimat ristiin, jos Luu olisi vaikka katsonut niitä vähän tarkemmin (yeah, right...) ja vaihdoin lelun namikippoon (ei vaikutusta). No, saatiin tähän jo korjausideoita, joten katsotaan, mitä ensi kerralla tapahtuu.

Hyppelyvideo

Lopuksi ehdittiin treenata vielä lähtöä ja samanlaista alkua kuin torstaina Mouhiksella. Palkkasin ensin pelkkää lähtöä, mihin saatiinkin ihan hyvä asenne. Radalle se lähti kuitenkin taas kuin ohjus, jonka suuntaan ohjaajalla ei ollut kovin suurta vaikutusvaltaa. Hypyt menivät kyllä oikein, mutta musta ei tuntunut yhtään siltä, että olisin ohjannut Luun niille. Palkkasin pari kertaa myös hyppyjen väliin, että saisin sitä vähän kuulolle.

Täytyy varmaan ottaa lähdöt säännölliseen treeniohjelmaan. Nyt kun mietin, niin ne taitavat olla juuri vaikeimpia. Kun on vähän aikaa tehty ja menty, homma rentoutuu ja Luusta tulee kiltti Luu. Mutta joku roti siihen raivoon, millä radalle lähdetään.

Tuittu teki lopuksi pari puomia. Meni taas, mutta ei ollenkaan niin lujaa ja hienosti kuin torstaina. Se taisi olla sitten vain joku hetken mielijohde ;)