Tänään tokoiltiin Katin kanssa Pirkkahallilla. Ihana ilma! Kenttäkin oli tosi hyvässä kunnossa. Kevätaurinko oli vaan jo paikoin sulattanut isoja, teräviä kiviä esiin, joten näillä keleillä kyseinen kenttä lienee aika pian menetetty tapaus.

Ennen Katin tuloa Tuittu ehti tehdä liikkeestä istumisen ja metallinoutoa. Yhden noudon otin kokonaisena. Mälväsi kapulaa ja toi varsin kärsivänä, mutta toi. Perusasento jäi ensin jonkun puoli metriä vajaaksi...

Luu aloitti seuraamisella. Eilisten ahdistavien häiriköintien jälkeen aluksi vain lyhyitä pätkiä palkkaillen. Ihan ok. Sitten kokeiltiin sivuaskelia. Oikealle testailin ihan suoraan ja viistosti. Näissä Luu lähti työskentelemään ihan hyvin. Vähän oli vinossa. Vasemmalle meno oli vaikeampaa, Luu ei oikein meinannut käsittää, miksi jyrään sen.

Seuraavaksi tunnari. Kapulat muutamassa metrissä, itse taas vähän lähempänä. Taas tosi super, hyvä Luukkonen! Omalla yksi tuonti heittäen. En huomannut sanoa mitään käskyä (yleensä annan noutokäskyn näissä) ja Luu tuli luokse vähän empivänä. Annoin hae-käskyn sen ollessa ihan lähellä. Epävarmuudesta huolimatta ei pyöräyttänyt kapulaa kertaakaan. Ehkä tämäkin tästä!

Nostoja puisella, Kati liikkuroi. Eka lensi aika kauas, jäi ihan vaakatasoon. Tässä ei riittänyt maltti, vaan otti edestä. Seuraavan heitin lähemmäksi ja Kati kävi korjaamassa parempaan asentoon. Nyt otti hyvin. Kolmas vielä, se myös hyvin. Nyt kyyläsi tosi pitkään ennen katsekontaktin tarjoamista. Pitäisi varmaan keskittyä välillä taas näihinkin.

Ruutua tutulla kaavalla. Tehtiin kaksi kertaa, molemmat oikein hyviä. Ekalla oli ihan takarajalla, toisella jäi oikeastaan just siihen, mihin pitäisi. Mun etäisyys ruudusta jo useampi metri. Muistin myös varasteluongelman. Kerran sainkin Luun nousemaan syvään henkeä vetämällä.

Lopuksi laatikkoa samoin kuin eilen. Nyt Luu sai nopeammin juonesta kiinni, mutta mokia tuli silti. Ja muutaman naksutinkin. On se niin vaikea nähdä... Päätin kiristää kriteeriä niin, että etutassun pitää osua, takatassu ei riitä. Etutassut on helpompi nähdä edestä, joten täytynee jatkossa antaa naksu namittajalle.