Lauantaina 26.1. kisattiin! Uskaltauduin ilmoittamaan Syyn parin kuukauden kisatauon jälkeen hyppärille ja yhdelle aksaradallekin. Luu sai mennä kaikki kolme tarjolla ollutta. Se tarvisi nollia halli-SM-paikan varmistamiseksi, mutta nyt ei vaan tuu :/

Aloitettiin Syyn kanssa Tommin hyppärillä. Se oli melkoista rallia. Sähköjohtojen takia jouduin jättämään Syyn paljon normaalia lähemmäksi ekaa estettä. Se ei sitten saanut askeliaan sopimaan ja tuli ekan hypyn melkein kuperkeikalla alas. Katsoin vaan kauhistuneena, mutta en onneksi ehtinyt reagoida mitenkään, ja jotenkin se vaan sai itsensä taiteiltua tasapainoon ja ilman ongelmia seuraavana olleelle renkaalle. Eka rimakaan ei tippunut, eli taito se on kai tuokin kompuroida noin ilman virhettä... Kepeille asti päästiin vähän hapuillen ja sielläkin sain Syyn kunnon jarrutuksella osumaan kahteen ekaan väliin. Siitä vaan kääntyi pois. Toisella yrityksellä pujotteli. Pussin jälkeen purki lukituksen hypylle ja meni räkytysmoodiin. Pistin sen siihen sitten makuulle kesken kisaradan ja odotin niin kauan, että hiljenee... Sen jälkeen meni taas loppurata ihan hyvin.

Syy C

Agiradalla (Ritva Herrala) päästiin taas kepeille asti. Tai, sitä edeltävältä tippui rima. Kepeillä takuttiin taas aikamme. Sen jälkeen Syy vielä törmäsi putkenreunaan (fyssaria jo varaillaan...), kun meinasi tulla ensin ohi ja ehti pyörähtää ennen hyppyä. Mutta puomin osui! Ja siinähän sitä on taas onnistumista yhdelle radalle :D Loppusuoralla jäi kyselemään, kun hihkuin vaan kehuja puomista, mutta kiltisti sitten kuitenkin meni hyppy kerrallaan.

Syy B

Luu meni ensin agiradan. Tää oli ihan kohtuullisen sujuva setti, mutta puomilta otti vitosen tulemalla sivusta pois ja loppusuoralla vielä yksi tilastorima. Nopeimman ajan muori silti taas kipitti :)

Luu B

Hyppärillä tuli ihan tyhmät virheet. Kepeillä valui avokulmassa väärältä puolelta sisään ja pakkovalssiin ei tullut, vaan ryysi hypylle suoraan. Muuten ois ollut ihan jees. Ja rimatkin tietty pysyi, kun oli hyllyrata :p

Luu C

Viimeinen rata levisi sitten jo alkuunsa, eikä menty ees loppuun. Keinulta kielto, takaakierto suoraan, aa läpi, ja sitten en ehtinyt päällejuoksuun, joten juostiin pois.