Tokoviisaudet jatkuvat. Otsikkona Luun kaikkeen sopiva motto.

Sunnuntaina todellakin pidettiin lepopäivä, mutta maanantaina tuttuun tapaan valkkutreeneihin tekemään palautteluja. Tuotiin Maijun kanssa "herkkuja". Meillä on tapana tuoda 1-tuloksista karkkia (tms.), mutta päätettiin, että koska tehtiin huonot ykköset, tuodaan huonoja karkkeja. Maiju toi jotain hotellin ilmaispastilleja ja mä suklaarusinoita. Jälkimmäiset kyllä kelpasivat :D

Luu teki tekniikkajuttuja ja sai aika paljon palkkaa. Siitähän riemu repesi.

Ensin idari, jossa palkkasin namilla seuraamista mukaanotoissa ja kulmissa. Alkoi ehkä jopa vastata tähän.

Ohjatussa nostoja. Yritin vauhtipalkata ennen nostoa. Onnistui ehkä kolmannella yrityksellä niin, ettei ehtinyt nostaa. Kerran jatkoi vähän törkeästikin matkaa kapulalle, vaikka huusin jo hyvissä ajoin. Siihen oli pakko puuttua. Alkaa kyllä niin helposti vauhti viedä näissä jutuissa. Ehkä inasen nopsemmin kääntyi välillä, mutta en mä näitä aiemminkaan ole saanut liikkeeseen siirrettyä...

Sitten ruutua, jossa palkkasin malttia ja rentoutta merkillä. Ei ollut ihan helppoa. Luu meni taas sata kertaa kaverien hämykäskyihin. Sitten alkoi kyllä keskittyä ja pysyä hyvin. Kerran lähetin ruutuun, mutta lähti ihan aivot narikassa juoksemaan kohti jotain idarin merkkejä. Monta kertaa. Lopulta kävin taluttamassa ruutuun, minkä jälkeen pysyi homma hanskassa. Aikoinaan kesti jonkun aikaa tajuta, että tämä koira reagoi vaikeuksiin (ja "paineeseen") vain lisäämällä vauhtia ja juoksemalla enemmän, ja jos sen antaa sitä tehdä, lähtee lopullisesti lapasesta. Nykyään sen onneksi osaa jo huomata ja useimmiten tajuaa pistää pelin poikki niin ajoissa, että koiran saa vielä palautettua järkevälle toiminta-alueelle :)

Luu on kyllä tämmöisissä mopon keulimistreeneissäkin niin itseensä tyytyväisen näköinen, että välillä täytyy ihan tosissaan keskittyä pitämään pokka pystyäkseen suhtautumaan asiaan sen vaatimalla vakavuudella ;)

Paikallaoloista tehtiin ensin makuu, ja vaihteeksi vähän pidempänä. Laitoin Luulle piiitkästä aikaa muutaman namin kuonon eteen. Pysyi hyvin ryhdissään. Myös istumisessa namit tassuille, ok. Olin vaan taas suunnattomia vaikeuksia saada aloitusasento hyväksi ja suoraksi. Tämän voisi ottaa kotitreeniin.

Tehtiin vielä itseksemme muiden kanssa. Tunnaria. Riviä, jossa olin valmistautunut muistuttamaan järjestyksessä haistelusta ihan pidemmän kaavan mukaan. Ei tarvinnut kuitenkaan kutsua kuin ekalla kertaa pois, sen jälkeen teki hyvin :) Oma kolmessa eri kohdassa.

Muutama luoksetulon loppuosa. Ei löytynyt taikanappia vieläkään.

Hyppyä hetsauksella. Nyt taas kivat palautukset.

Kaukojumppaakin tehtiin vähän jossain välissä. Hyvin tällä kertaa.