Jos huono kenraaliharjoitus tietää hyviä kisoja, niin me tulemme ylittämään SM-kisoissa itsemme. Kenraali ei nimittäin olisi voinut mennä yhtään huonommin. Tuittu oli edelleen vähän vaisu ja lämmittelylenkillä sillä sitten oli maha löysällä. Menin kaikesta huolimatta ekalle radalle kokeilemaan, että piristyisikö se yhtään juoksemaan. Ei, mentiin kaksi estettä ja poistuttiin radalta. Voi pientä raasua.

Sain huomisaamuksi el-ajan, joten toivottavasti saadaan jotain helpotusta tilanteeseen. Tänään Tuittu on kyllä tuntunut vähän virkeämmältä. Juo onneksi hyvin ja varmaan söisikin, jos antaisin. Tänään kokeilen, mitä tapahtuu pienestä riisiannoksesta.

Kisapäivä alkoi kuitenkin vähän virkeämmissä merkeissä Nipsun kanssa. Ihan kiva Ritva Herralan rata. Kepeille mentiin vähän keljusti. Lähes viivasuoraan kyllä, mutta vieressä oli aita tekemässä tilasta suht ahtaan. Saatiin se kuitenkin onnistumaan, Nipsu pujotteli loppuun asti, otti puomin ja aan kontaktit ja eksyi muutenkin oikeille esteille. Yhtä putkea ennen tuli pyörimistä, kun käänsin vähän liikaa, enkä uskaltanut vain päästää väärää päätä peläten menemään. Maalissa luulin, että tehtiin nolla ja pikkuisen harmitti, kun meille kuulutettiin vitosta. Videolta sitten bongasin yhden riman... Mun piikkiinhän sekin sinänsä meni, että olin valssini kanssa myöhässä ja käänsin just riman päällä. Niin pienestä kiinni -asetelmaa korosti vielä se, että tuomari ei kuulemma nostanut rimasta kättä koko radan aikana...

Matkaseurueella sen sijaan meni aika huipusti. Johanna ja super-chihu Ilja tempaisivat vaatimattomasti tuplanollan heti uuden nollienkeräyskauden kunniaksi! Johannalla oli muutenkin oikein elämystentäyteinen päivä, kun kotimatkalla nähtiin ihan elävä hirvi! :D (Juu, minä olen nähnyt hirviä livenä ennenkin.)