Maanantaina ei treenattu sen kummemmin, mutta tulipahan silti tehtyä paikkamakuuta aamuruualla, kaukoja iltaruualla sekä tasapainoilua, käpytunnaria ja puiden kiertoa metsälenkillä :) Luukin on jo paljon parempi sylkkäreissä ja poispäinkäännöksissä. Tänään käytiin Luun kanssa ihan lähikentällä asti.

Ensin taas seuraamisjuttuja. Härkkii jonkun verran namikättä, mistä olen kyllä kieltänyt. Pää on taas parempaan päin.

Maahanmenoa ja seisomista, tässä järjestyksessä. Ennakoi maahanmenoa. Kun otin seisomista ihan seuraamisesta, kulki jopa vähän lituskana... Saatiin kuitenkin seisomisetkin lopulta onnistumaan. Meni paremmin, kun en varmistellut _yhtään_, vaan annoin vain eleettömän käkyn päätä kääntämättä. Harjoitukset jatkuvat...

Luoksetuloa maalinkierrolla. Vaihteeksi heti ensimmäinen hyvin! Toinen vauhtipalkalla ja kolmas taas eteen, hyvin. En olekaan pitkään aikaan ottanut istumisesta, ehkä pitäisi sitäkin muistella.

Ruutua. Ensin pari lähempää paikan hakuna. Ekalla jäi huonoon paikkaan, kävin siirtämässä oikeaan ja otin uudestaan. Taas jäi liian eteen, mutta korjasi nopeasti oikeaan. Sitten merkiltä niin, että jäin itse lähemmäksi ruutua. Korjaillusta versiosta en palkannut, vaan lähetin takaisin merkille (pienellä avustuksella). Palkkasin vasta, kun meni kerrasta tarpeeksi syvälle.

Tunnaria. Hiekkakentän reunalla, lehtien päällä. Väärät hajallaan n. 10 sentin välein ja oma niiden takana n. 20 sentin päässä, kokonaan näkyvissä. Luu kaarsi taas taakse, mutta bongasi ja nosti nopeasti oman. Sitten iski epäusko, tiputti oman (tietty niiden väärien keskelle) ja lähti nuuskimaan nurmikkoa. Kysyi välillä multa apuja ja kävi maatekin, mutta kun en tehnyt mitään, jatkoi hommia. Lopulta kaivoi sen oman uudestaan suuhun ja lähti tuomaan. Tässäkin oli edelleen tosi epävarma ja loppumatkasta sorruin vähän auttamaan, kun meinasi luovuttaa. Ihan hyvin selvitty kuitenkin :) Otin vielä toisen uudella kapulalla niin, että oma oli samassa läjässä muiden kanssa, takareunassa kuitenkin edelleen. Tämän Luu teki jo tosi hyvin, joskin oli palautuksessa edelleen epävarma ja pureskeli niin, että pahaa teki. Mutta sehän teki lähes kisamaisen tunnistusnoudon! :)