Loppiaisena treenattiin Tending-porukalla Kana-areenalla. Tai hyvin pieneksi supistuneella sellaisella. Suurin osa oli Tampereen seudun porukkaa ja tuntuikin vähän jopa hölmöltä ajella melkein jonossa Längelmäelle treenaamaan :D

Hyödynsin "uuden" paikan ja "vieraan" porukan ja tein kisamaisen setin.

Alkuun heti rempseästi ruutu. Virittelin vielä liikkurin käskytyksen jälkeenkin, mutta Luu ei vaan fokusoinut suoraan eteen. Lähti sitten oikealla viistossa olevalle kiertotolpalle. Saatiin autettuna korjattua. Ruutu muuten ok.

Sitten se kiertonouto. Eka kierto läpi, sitten kokonaisena. Vasen, ja teki pitkästä aikaa sen hyrränsä :p Luulin jo, että ollaan päästy ongelmasta eroon.

Zetan järkkää en muista, mutta asennot oikein ja jotensakin ok.

Tunnarissa rivi. Tässä oli huono! Sahasi, eikä nostanut omaa. Kutsuin vissiin pari kertaa kapuloilta pois, sitten malttoi tehdä kunnolla.

Seuraamista jonkunlainen pätkä. Itse käännyin peruutuksessa väärään suuntaan :D Johonkin keulimiseen puutuin, mutta ei muistaakseni mitään kummallista.

Vikana ohjattu. Pysäytin kapulalle. Perus.

Ei ollut oikeasti kovin uusi paikka eikä kovin vieraita ihmisiä, eikä muutenkaan täysin kisamainen tilanne. Mielentila pysyi ihan hyvänä :) Merkittömän osaamistaso ei vaan riitä. Heti kun on joku muuttuja, niin homma hajoaa. Harjoitukset jatkuvat.

Paikallaolotkin tehtiin. Muut koirat menivät maahanmenohämyihin ja niitä korjailtiin. Kun sitten tuli Luun vuoro, se ei mennyt maahan :D Oli tarkkana. Luoksetuloa tein muutaman kerran takapalkalla.

Toisella kierroksella tehtiin lähinnä yhtäaikaa höntsäillen. Taina liikkuroi meille tunnarin uudestaan. Nyt oli vähän parempi.

Eteenmenoja tehtiin, ylläri. Oli vaikeaa. Johonkin piti viedä lopulta lelu, kun ei vaan mennyt.

Ja kiertonoudon palautuksia vasemmalta. Kiersi taas sitkeästi kapulan taakse, kun jätin yhtään vaikeampaan kulmaan. Huoh.

Oisko se ollut suunnilleen siinä...?