Tiistaina tehtiin aamulenkin jälkeen aamupäivätreeni Näyttämönpuistossa. Kaikkee tekniikkahommaa, paljon namipalkkaa ja vähän leluakin :)

Luoksetulon loppuosia namipalkalla. Ei tuu näillä niin täysiä, mutta pakko kai välillä vahvistaa paikkaakin. Nostatin ihan kunnolla, että saatiin vähän asennetta.

Palautuksia ohjatun kapulalla, nää lelulle vapauttaen. Punki taakse vinoon, eikä ihan kunnolla korjaantunut.

Kaukoista ekat nousut kisamaisesti. Istuminen takkusi ihan huolella. Oli lämmin ja Luu läähätti, eikä ois muka millään jaksanut. Mutta sitten kuitenkin pienen hinkutuksen jälkeen jaksoi nousta täpäkästi :) Muita vaihtoja läheltä, ihan ok.

Tunnarissa sitä riviä. Kymmenisen kapulaa tiheästi. Tää on taas tätä nurtsitreenausta, kun kumpikaan ei oikein näe kapuloita :p Ekalla menikin rivin keskivaiheille, mutta vaihtoi siinä suuntaa ja nappasi oman rivin alusta. Seuraavat tein itse kapuloiden luona seisten, että sain ohjattua rivin alkuun ja pääsin vahtimaan, ettei sahaile. Ihan hyvin.

Sitten ruudun loppuseuruuta kierron kautta ja maahan jätöstä (ilman ruutua siis). Tein vähän kaikkia juttuja. Oli skarppina ja hyvällä asenteella.

Iltapäivällä Luu pääsi Hannan hierottavaksi. Jotain jumia selästä vielä löytyi ja yhteen kohtaan vähän jäikin. Kivasti kuitenkin kuulemma pehmenivät. Hanna sanoi, että Luulla on bortsuksi harvinaisen isot ja lisäksi hyvin erottuvat lihakset. Mä ihmettelin, kun se ei ollut saanut niillä kevään liukkailla lenkkikeleillä sutiessaan itseään pahemmin kieroon, mutta ilmeisesti sillä alkaa näin 5-vuotiaana olla jo jotain tukea pitkälle rangalleen :)

Nyt on suunnitteilla enää yhdet treenit ennen lauantaina. Melkein näillä mennään siis! Treeneissä on ollut virheistä huolimatta pääsääntöisesti tosi kiva fiilis. Sen jos saisi pidettyä, niin hyvä ois!