Lauantaina päästiin pitkästä aikaa Luun kanssa Tanjan treeneihin, kun meillä oli valkun koulutus :) Sitä ennen treffattiin Maijun kanssa ja tokoiltiin.

Luu teki liikkuroituna tunnarin, zetaa ja kaukoja. Näissä ei kai mitään erityistä.

Lisäksi tehtiin ruutua, jossa päästin ensin takalelulle ja sitten pysäyttelin. Meni kaikki pysähdykset pitkäksi :D On sen verran enemmän vauhtia, kun on ajatus läpijuoksussa. Mutta pysyi seisomassa! Ja sitä tässä olikin tarkoitus vahvistaa.

Sitten kiertoa, jonka laitoin ruudun taakse. Tämän teki hyvin. Sitten sama ruudun vieressä ja väännöksi meni taas. Meni ensin ruutuun, ja kun otin kierron onnistumisen jälkeen ruutua, meni vielä kiertämäänkin. Huoh. Tätä on varmaan ihan turha treenata, koska asia ei vaan etene. Eikä tätä spesifiä tilannetta tule kuitenkaan kisoissa vastaan.

Syy teki avustettuna vauhtijuttuja. Luoksetuloa, noutoa jatkoheitolla ja ruutua. Noudossa tuli astetta enemmän haastetta, kun Ihme oli reitillä ja Luu karkasi nostamaan kapulan. Ehdin juuri huutaa sen pois, kun Syy oli siis jo matkalla kapulalle. Hienosti klaarasi tilanteen ja kävi noutamassa :)

Lisäksi tehtiin sivulletuloja, seuraamista ja hengailua häiriössä.

Tanjan radassa riitti sitten puhdetta loppupäiväksi. Hyviä pätkiä saatiin silti tehtyä. Tein jopa yhden sujuneen japsin, mutta toinen lopputreenistä jäi kotiläksyksi. Tai oikeastaan se merkkauksen vahvistaminen. Päivän oivallus oli yksi valssikohta, jossa koira valui väkisinkin vähän selän taakse. Näissä jään aina kalastelemaan sitä, enkä uskalla edetä, kun en näe koiraa. Nyt oli pakko, ja sieltä se vaan tuli! Mutta oli se aika vinha tunne.