Maanantain valkkutokot menivät taas mässäilyn puolelle. Mutta minkäs sille voi, jos puolet ryhmästä tekee karsinnoissa hyvän ykkösen ja yksi kympin kaukot (josta joskus määrättiin aina kakkua tuotavaksi...) ;)

Luu treenasi liikkeiden alkuja ja kokonaisuudehkoja.

Idarissa pari settiä pelkkää seuraamista. Käännökset on vaan vaikeita, mutta asenne ihan kiva.

Luoksetulossa alkua vähän enemmänkin. Luun oli pakko aina vilkaista Tiinaa tämän kertoessa, mikä liike alkaa. Pitäähän se hei kuunnella tarkkaan, että tietää, mitä tehdä!!!1!1 Alkoi kyllä parantua, kun palkkailin ahkerasti ja vaadin kurrea. Tehtiin yksi suora luoksetulo. Tuli sivulle aika kivaa vauhtia.

Tunnarissa rivi ja oma ekana. Ensin meni ohi, kutsuin pois ja käskin hetkeksi maahan puhuteltavaksi. Luu kävi heti rennosti kyljelleen pötköttelemään :D Uusinnalla teki sitten hyvin.

Ohjatussa molempien puolien haut kokonaisina. Kaameet nostot, mutta ei purrut palautuksissa.

Nopsasti vielä ruudun alkua ja merkkiä. Tässä tuli kiireessä vähän kaikkea säätöä. Luu esim. lähti "kurresta" ihan omatoimisesti merkille (hyvin osaa ketjuttaa...) ja merkille lähetyksessä karkasi ihan pokalla suoraan lelulle. Kurreja teki kuitenkin vähän helpommalla kuin viikko sitten.

Paikallaolot tein molemmat istumisina. Ekassa pyysin Katia häiriköimään ja Kati saikin Luun siirtelemään tassua. Toinen tehtiin ilman häiriöitä. Oli muuten hyvin, mutta palatessani siirsi toista tassua...! Kylläpäs nyt. Sitten treenattiinkin pelkkää istumista loppuaika, kun muut härvelsivät kaikkea kivaa. Luuta vähän harmitti, kun joutui jälki-istuntoon ;) Mutta tassuja siirteli silti vielä jokusen kerran. Mikä juttu tääkin on, että 5-vuotiaana pitää tämmöinen ongelma kehittää...? Sain lopulta palkattuakin yhden pidemmän setin ja sitten vielä pari ihan lyhyttä häiriössä. Ompahan taas jotain muutakin treenattavaa.