Torstai-iltana taast tuossa pikkukentällä. Ei ollut tahma-Luu, vaan oli aika normi-Luu :) Mikä lie huono päivä silloin tiistaina.

Tehtiin aika samoja juttuja. Luoksetulossa kokeilin nopeita vapautuksia takapalkalle. Ei se vaan toimi. En tiedä miksi, kun tuntuu, että "kaikki muut" saa näillä semmoisia tosi säpäköitä jarrutuksia. Mutta ei, Luu vaan kääntyy teputtamalla. Ja sitten kun kokeilin stopin ilman mitään apuja, teki entistä huonommin, silleen astelemalla. Pidin siis edelleen takapalkan, mutta vapautus vasta pysähdyksen ja kehujen tms. jälkeen.

Idaria erilaisilla variaatioilla, lähinnä osa suorista läpi ja välillä asentoja. Alussa luuli olevansa lähdössä merkille, teki jopa syöksyn eteenpäin (!). Ehkä osittain tästä johtuen ei ollut mukana ja seisoi kolme (3!) ekaa istumista... Kun tämä asia saatiin lopulta käsiteltyä, kaikki asennot sujuivat ja keskittyminenkin pysyi mukana, vaikka lähetin välillä merkille. Mutta miten tuo istumattomuuskin voi olla ohjaajalle niin kokonaisvaltaisen musertava virhe? Se syö luoton koko liikkeeseen aina joksikin aikaa.

Tunnarissa nyt kirjainteemalla X :) Kapulat päistä kiinni toisissaan. Oli kiltti ja huolellinen, tehtiin kahdesti.

Ohjatun palautuksia vaan yhtä kapulaa heitellen. Ylijyrkästä kulmasta tulee kyllä todella vaikeasti, kun kääntyy liian aikaisin. Mutta ihan kohtuullisella asenteella teki. Näistä sai ihan lelupalkkaa.

Tänään aamutreenattiin Hannan ja Tosin (ja esimerkillisen kiltin Huldan) kanssa Tallilla.

Tein Luun kanssa ensin kisamaisehkon setin. Kokonaisuus tuntui kivalta, välit oli ihan jees ja selvittiin pikkuvirheillä. Vapautuksissa tuli vaan ääntä, vinkunaa... Hmmm. Aika harvinaista Luulle. Oisko kuitenkin liikaa palkanodotusta väleissä...?

Kaukot ekana, perinteinen järkkä. Oli aika skarppi, toki aina se on kisamaisessa vähän jähmeä. Seiso-istussa ainakin kevensi, muuten taisi tehdä puhtaasti.

Ohjatussa oikea. Perusjutut, ruma nosto ja vähän hidas palautus.

Seuraamisessa sekoilin itse, kun Hanna liikkuroi meidät ruutuun ja olin olettanut kääntyväni toiseen suuntaan ;) Jotain vinouksia perusasennoissa, ja eteen tahtoo välillä valua, mutta kokonaisuudessaan ok.

Hyppynouto samoin ihan tavalliseen tapaan.

Ruudussa Luu ennakoi maahanmenon, kun pidin viivettä. Käskytin takaisin ylös ja tein lopun koira seisten.

Vikana idari, s-m-i. Ekassa käännöksessä tippui kontakti ja melkein koko koirakin. Tästä huomautin. Muuten ok.

Toisella kierroksella tunnaria. Pari settiä taas niin, että paljon kapuloita tiiviinä kasana. TAAS toi ekalla kerralla väärän! Sen jälkeen ihan hyvä. Voi Luu, nyt pitäis muistaa napittaa takki.

Ja sitä luoksetuloa... Tai niitä stoppeja lähinnä... Emmää tiiä. Tehtiin sitten jotenkin vaan. Loppua kans.

Ilman liikkurointia vielä ruutua, jossa kuuntelujuttuja. Ei mennyt väännöksi ja ruudussakin pystyi seisomaan :)

Kaukoja vähän läheltä. Ok.

Ja hyppyä katsekontaktista palkaten ja siitä lennosta lähettäen. Palautukset on edelleen näin paljon parempia, mutta tuskin ne parhaat ikinä kisamaiseen siirtyykään.

Treeneistä suoraan sitten fyssarille, kun olin saanut Luulle peruutusajan Elinalta. Hyvä olikin päästä käyttämään ennen karsintoja, sillä varsin jumissa se oli. Lanneranka oli jäykkä, rintarankakin jonkin verran. Niskassa oli lähinnä lihasjumia. Ihan hyvin onneksi alkoivat liikkua.

Huominen vielä huilitaan, mutta sunnuntaina treenataan taas - tokoa :)