Meillä on ollut melkoisen värikäs projekti tilata tokon valkkuryhmälle yhtenäiset "edustuspaidat". Tänään oli sitten yhdet mallit treeneissä sovitettavana ja meinasin ihan missata oman vuoroni siinä pukiessa ja riisuessa :D On saanut melkoiset mittasuhteet koko homma, mutta ehkä me vielä ne paidat saadaan ;)

Luun huki alkoi siis melko pikaisilla lämmittelyillä ja virittelyillä. Tehtiin ensin tunnaria. Enemmän kapuloita ja liikkurin hetsaus. Turhan pitkään tarkisteli taas, meni musta omasta ohi ainakin kerran tai pari. Kapuloiden määrä ei siis liene ratkaiseva tekijä.

Tunnarista vain kehut ja siirtymä hyppynoutoon, perusasennosta palkka. Tää oli hyvä ja tarjosi nopeasti katsekontaktia. Sitten niitä alkuja liikkuroituna ja palkkaa eri kohdissa, pari kertaa heitinkin kapulaa. Tarjoaa kyllä ennemmin tai myöhemmin katsetta, mutta jos en palkkaa, vaan siirryn seuraavaan "vaiheeseen" (kapulan otto liikkurilta, heitto, käsky jne.), valuu heti takaisin kyyläysmoodiin. Eniten pitää ehkä tehdä sitä kapulakäden heiluttelua.

Ja sitten luonnollisesti merkki-ruutua... Kahdella ekalla ruutuunjuoksulla meni kerrasta hyvin, sitten huononi, kun jatkoin juoksutusta. Mietittiin, että olisikohan palkkaaminen kuitenkin parempi palkka kuin juoksutus...? Perään taas yksi kisamainen lähetys. Merkillä hytkyi ja ehkä vähän varastikin, mutta ruutuun meni kerrasta hyvin, jes! Merkillä pysymistä ja ruudussa seisomista pitää muistaa vahvistaa ennen koetta, tää leikki on niin humputtelua.

Kierroksen jälkeen paikallaolot, ensin istuminen. Molemmat taisivat olla täysiaikaisia. Istumisessa oli alkuun aika hyvin, katseli sivuun, mutta ei levottomasti. Ihan loppupuolella siirsi yhtäkkiä toista etutassua. Kävin korjaamassa. En palkannut ennen makuuta. Makuussa vähän vinoon alas, ja kuonon joudun aina vaan korjaamaan namilla. (Pitäis ehkä tehdä jotain...) Sivulle nousi nihkeähkösti, mutta nousi kumminkin.

Loppuun jäi nyt vähän paremmin aikaa. Tehtiin ensin hyppynoudon vinoja palautuksia. Ensin jätin Luuta hypyn taakse, sitten heitin ja päästin hakemaan vapaamuotoisesti. Alkuun mokaili, mutta sitten keksi, mitä haluttiin ja kiersi hyvin hypylle.

Kaukoista tekniikkaa läheltä. Mukana "ihan vähän" häiriöitä, kun kaikki kahdeksan koiraa treenasivat samaan aikaan omia juttujaan. Tehtiin ihan rallatellen, mutta toki kriteereistä niuhottaen. S-M oli nyt pääsääntöisesti hyvä, parempi kuin viime treeneissä on ollut. Istuminenkaan ei lähtenyt ihan lapasesta, teki jopa joitain hyviä. Testailin vähän sitä etutassujen hyppäyttämistä. Täytyy kattella.

Loppuun pari pätkää seuraamista, normia ja hidasta. Pysyi kohtuullisen aisoissa häiriöt huomioiden.