Maanantai, migreeni ja valkkuryhmän tokot. Vakisetti.

Luu teki ensin pari seuraamisen aloitusta askelsiirtymillä. Kunhan sain sen alussa sivulle, oli seuraamisissa nyt heti mukana.

Ruutua. Palkkasin ekan merkin, joka ihan hyvä. Sitten oli tarkoitus lähettää ruutuun ja Luu tiesi tämän jostain, koska oli heti kenollaan menossa. Sitä piti sitten tehdä ja jossain vaiheessa pääsi pieni vingahduskin. Pikkuisen ylivireisyyttä ilmassa... mutta eipähän tahmannut! Ruutuun lopulta päästessään meni liian lujaa ja pysäytyksestä huolimatta takaa yli. Uusinnalla pysäytin kerran puoleen väliin, sitten meni maltillisemmin. Loppu erikseen. Lähti ensin, kun selitin ruudusta pois kävellessäni Miinulle jotain :D Varsinaisessa harjoituksessa pysyi kyllä hyvin.

Ohjattu. Tässäkin namia ensin merkistä, ihan kiva. Haetutin molemmat puolet ja käännyin palautuksessa vinottain. Kovasti se tässä liikkeen yhteydessä vielä hidastaa. Oikean nosto oli taas ihan kaamea... Ja ai niin, vasemmalle yritti kaksi kertaa keskikapulalle...! Sitten jo talutin niskasta oikeaan suuntaan. Lähinnä naurattaa tuommoinen sikailu, se on niin paljon viattomampaa kuin nää kuplaantumisongelmat ;) (Sitä paitsi ohjatussa Tallilla on joku kirous. Ainakin meidän ryhmän koirille tulee siellä tosi paljon virheitä.)

Tunnari. Rivi. Miinu muistutti aloituspaikasta taputtamalla. Luu ei tästä välittänyt, vaan ryykäisi ihan minne sattuu. Toistolla näytti oikein väistävän vasenta reunaa, ihan kuin olisi luullut häiriöjutuksi. Piti lopulta ottaa ihan läheltä ja niin, että kävin itse muistuttamassa. Sitten pari kertaa niin, että oma oli vasemmassa reunassa. Sen jälkeen ois varmaan napannut vasemman, jos oltais laitettu vielä muualle. Mutta ei tehty enempää :D

Paikallaoloista ensin makuu. Kati liikkuroi ja pyysin häiriköimään Luuta, jos saataisiin provosoitua leuan nostaminen. No ei saatu - nousi koko koira! Ja monta kertaa...! En tainnut korjata kovin vakuuttavasti, kun nauratti niin paljon. Kati sai Luun nousemaan sivulle ja tulemaan jopa rapsutuksille vähän matkan päähän. Se ei vaan pystynyt hillitsemään itseään :D Taisi olla ensimmäinen kerta ikinä, kun Luu nousee paikkamakuusta...? Pysyi kyllä, kun olin näkyvillä, mutta ehkä Luu koki, että kun minä olen piilossa, Kati on tarpeeksi tuttu toteltavaksi.

Tähän perään istuminen, jossa Luuta epäilytti Katin läsnäolo aika paljon ;) Oli siirtänyt jossain välissä tassua, joka jäi alussa huonosti.

Itseksemme tehtiin lopuksi idaria. I-S-I ja M-M-I. Asennot ok, seuruussa vähän jotain. Oli aika paljon häiriötä, Taito esim. meni samoille merkeille, joita me käytettiin.

Sivulletuloja ilman kapulaa. Nää on semmoisia ihan ok ilman apujakin.

Hyppynoutoa. Ilman mitään apuja aika nihkeä, mutta tuli kuitenkin. Askeleen peruutus toimi hyvin!

Pari settiä kaukoja. Ekassa kääntyi vähän vinoon (väistää, jos muita on lähellä, pitänee ottaa jossain välissä työn alle), mutta muuten ok.

Stoppien vahvistusta takapalkalla (lelu). Kokeilin hihnasta pitämistä, mutta oli vähän hankala saada Luu tajuamaan, mitä haluan. Pari stoppia myös liikkeestä takapalkalle vapautuksella.

Luu oli tosi kivan tuntuinen. Vähän ehkä turhan kiepeillä, mutta se ilmeni enemmän riehakkuutena kuin jähmäämisenä. Ihanaa! Tosi natsina jouduin toki koko ajan olemaan ja alkuja piti uusia. Yksi pikajäähykin jaettiin, kun ei korjannut hyppynoudon alkua toisella yrityksellä.

Treenien jälkeen käytiin ABC:lla pitämässä miitti valkun kesken. Tuli siinä suoritettua sitten yksi ympärijuoksukin ;)