Nysse talvi tuli! Joko nyt saa valittaa liiasta lumesta? :D Valitettiin kyllä jo Maijun ja Katin kanssa siitä, että miksi lumen pitää tulla tolleen vaakasuoraan. Miksi se ei voi leijailla silleen kauniisti ja kevyesti suoraan ylhäältä alas? Ja asettua nätisti? Nyt se kasaantuu ihan epätasaisesti minne sattuu, lähinnä vääriin paikkoihin. No, luonnonvoimia uhmaten ajeltiin tänään taas Kana-areenalle. Ihan kiva treenata sisällä lämpimässä :)

Paikallaolot tehtiin tällä kertaa alkuun, ensin istuminen ja sitten makuu. Istumisessa katseli taas aika paljon sivuun, mutta oli rauhallinen. Makuussa laittoi pään paremmin! Ei tainnut joutua korjaamaan. Sivulle nousi vasta viiveellä annetulla jalka-avulla. Uusin sen itsekseni, sitten tosi hyvä.

Tehtiin kaksi kierrosta. Luu teki ekan alkuun seuraamista. Tein omaan tahtiin lähinnä vaan suoraa. Takapää kuulemma elää aika tavalla. Pää saisi olla pystymmässä, nyt tunkee sitä mun jalan eteen, mikä antaa vaikutelman, että painaisi. Väljempi saisi toki oikeastikin olla (hipoo housuja), mutta näyttää painavan enemmän, kuin todellisuudessa painaa. Kokeilin tuohon "painamiseen" tamppaamista. Joskus olen sitä vähän tehnytkin, mutta en vissiin tarpeeksi, että vaikutus näkyisi. Reagoi kyllä semmoiseen kunnon tamppaukseen ainakin vähän, pelkkään polvennostoon ei. Pää taitaa olla ikuisuusongelma, ei se kainalopalkallakaan tunnu enää nousevan. Ja mun on kyllä muutenkin vaikea kuvitella, että Luulle saisi ikinä mitään harmonista kympin seuraamista. Toki nykyinenkin taso vaatii jatkuvaa ylläpitoa, joten harjoitukset jatkuvat.

Sitten kaukoja, istu-seiso-maata. Ensin muistuttelin tekniikkaa läheltä, teki hyvin. Sitten liikkuroituna täydestä matkasta, ei tehnyt. Lisää muistuttelua taas lähempää ja lopuksi liikkeenä n. puolesta matkasta, teki hyvin. Pompsahti muuten monta kertaa M-I-vaihdossa takajaloilla, voi hitsiläinen!

Ohjatun oikean palautusta. Kana-areenan kirous iski taas ja Luu yritti mennä merkille lähetyksessä suoraan kapuloille! Repesin nauramaan, tuli kyllä niin puskista tuokin. Mikä lie ollut, uusinnalla merkki ok. Mutta palautusta ei nyt millään pystynyt tekemään suoraan, jää ärsyttävästi ihan vähän vinoon. Pelkkä tuonti erikseen ok, mutta koko liikkeenä ei saatu muutamalla yrityksellä onnistumaan (edes muistutuskäskyllä), joten annoin olla.

Tunnari samaan tapaan kuin tein itse keskiviikkona. Eli pitkä (melkein 20 kapulaa?) harva rivi, oma jossain puolenvälin paikkeilla. Lähti naminsyönnin (toinen jäi taas) jälkeen aika huolettoman näköisesti riviä eteenpäin, mutta pysähtyi silti oman kohdalle ja nosti aika nopsaan. Jei!

Toinen kiekka aloitettiin ruudulla. Alussa oli kovin matalana, palkkasin katsekontaktista. Seuraavasta päästin merkille. Merkillä hytkyin käskyn jälkeen. Teki ihan pienen nykäisyn, mutta tää näyttää nyt menneen perille. Päänkääntöönkään ei reagoinut. Ruudussa kaatui pahasti. Näytti menevän hyvällä vauhdilla syvälle, joutui vissiin jarruttamaan aika tosissaan ja lensi kyljelleen :( (Onneksi enää muutama päivä Piiraan...) Könysi samoilla vauhdeilla ylös ja jäi seisomaan ihan ok paikkaan. Eipä voinut kuin palkata ruhtinaallisesti. Päätin ottaa loppuosan erikseen, kun ei huvittanut enää lähetellä ruutuun. Se oli kaikkinensa hyvä, pysyi hyvin ja tuli sivulle suorastaan sievästi :)

Sitten erästä lempiliikettämme idarin seuruuta. Pari settiä vaan. Vähän pompsahteli, mutta ei ollut pahinta mahdollista. Toinen parempi, siinä taisin palkata vikalla suoralla.

Loppuun tein itsekseni luoksetulon stoppeja, kun kerrankin oli alusta, jossa liirailla. Pari kierrosta, ne hyvin. Jätettynä lyhyellä matkalla myös ok. Melkein kisamatkalla heti huonompi, sitä en hyväksynyt, vaan uusin vartaloavun kanssa.

Kiitos treeniseurasta, hyvin hurahti taas yksi kolmituntinen! :)