Käytiin kenraalikokeessa. Oli kyllä kylmää ja märkää ja kisattiin hiekkakentällä, joten olosuhteet eivät aivan vastanneet Budapestia...

Tuomariksi oli vaihtunut Aino Juhantalo. Ensin tehtiin paikallaolot ja sitten muut kahdessa setissä. Luu oli pääasiassa kiva, mutta tuhmaili paikkamakuussa ja ohjatussa. Vire pysyi kuitenkin hyvänä ja selvittiin väleistä ilman kamalaa vääntöä. Kehästä poistuttiinkin ihan yhdessä, ekasta yksilökehästä poistuminen on todisteena videollakin ;)

Istuminen 10

Paikkamakuu 9 - Valahti mutkalle alas, niin ärsyttävää...! Ja oli nostanut pään melkein heti ylös...?! Tiesi ehkä, että ko. tuomari ei voi sietää pää maassa makaavia ;)

Seuraaminen 9 - Liikuin itse huonosti käännöksissä, joku ihme kisajäykkyys iski. Parissa perusasennossa tipahti kontakti ja ainakin yksi pa askelsiirtymissä oli vino.

Luoksetulo 10 - Teputti stopin, mutta aika tehokkaasti.

Ruutu 10 - Merkin pystyisi tekemään paremmin ja ruudussa vähän himmasi etunauhan jälkeen.

Kaukot 9 - S-I-M-I-S-M. Seiso-istussa siirsi vasenta tassua ja kääntyi vinoon. Vika maahanmeno hidas, muuten hyvin.

(tauko)

Hyppynouto 9,5 - Kiersi nostossa yli... Palautuksia on tehnyt nyt paremminkin, mutta ihan siedettävä.

Ohjattu 8 - Vasen. Lähti vasemmalle, mutta korjasi linjan ihan sikana keskelle. Korjaus ok, vaikka Luu pysähtyi niin, että keskikapulakin jäi sinne vasemman puolelle. Mulla kiehui päässä, joten siihen nähden loput liikkeet menivät hyvin.

Idari 10 - I-M-S

Tunnari 9,5 - Otti oman heti kohdalla! :)

Yhteensä pisteitä 302, kp ja 2. sija. Hanna ja Tosi voittivat upealla suorituksella ja huikeilla pisteillä 314.

Video