Lauantaina 29.6. lähdettiin Luun kanssa ihan Vantaalle asti kisaamaan! Houkutus päästä kahden ulkomaalaisen tuomarin radoille oli liian suuri :) Ilmottautuessani mietin, että jokohan tämä on Luun viimeinen neljän startin kisapäivä...? Kotikisoissa jos sellaisia on tarjolla, melkein jo koiran säästämiseksi otan Luulle vain kaksi tai kolme. Nyt tuli vielä tosi rankka päivä, koska ratojen välissä oli pitkät tauot ja joka starttiin piti lämpätä ja jäähkätä erikseen. Hyvin Luu kyllä jaksoi, en huomannut siinä minkäänlaista väsymistä viimeisessä startissa.

Tykkäsin tosi paljon varsinkin slovakialaisen Vendula Hausnerován hyppäreistä. Sai mennä eikä meinata! Japanilaisen Toshiyuki Oban agiradoilla oli vähän enemmän vääntöä, mutta piristävän erilaisia haasteita niilläkin.

Eka hyppäri sujui ihan mukavasti yli puolenvälin. Sitten jäin ihan vähän varmistelemaan valuvaa linjaa putkeen, olin myöhässä ja Luu hyppäsi takaakierron suoraan. Loppurata taas onnistui putkiansoineen kaikkineen. Ja selvittiin ilman in-iniä, vaikka siitä olisi ollut tässä iloa! :D

Ensimmäisellä agiradalla räpellettiin eniten. Lähtien ekan riman tiputuksesta, joka tosin jäi päivän ainoaksi! Puomilla Luu jotenkin kompuroi ylhäällä ja ehkä osittain siitä johtuen hyppäsi alastulon. Vaikeannäköiseen puominohituskohtaan olin tyytyväinen, mutta sitten taas putkenjälkeistä viskiä ei saatu onnistumaan millään.

Toisella hyppärillä tiesin alun vaikeaksi, koska en pääse pakkovalsseista kovin hyvin irti (Luu jättää helposti hyppäämättä). Olinkin jatkossa ihan tuhannen myöhässä, mutta sain tilanteen melkein selvitettyä :D Luu kuitenkin lipesi ylimääräiselle hypylle. Muuten tämäkin rata kulki ihan kivasti!

Viimeisellä radalla tehtiin kaksi hyllyä, mutta muuten meni ihan hyvin :D Ensin oli persjättö liiankin ajoissa, enkä lukittanut hyppyä välistä. Ja sitten Luu meni putkiansaan.

Ei tuloksia siis, mutta kivat kisat! Uskalsin ohjata jännätkin paikat, pidin suunnitelmista kiinni ja tehtiin monta hyvää pätkää.

Luun hyppärit
Luu A
Luu D

65296269_10157301734579265_5269854039591