Eilen ei tehty mitään, paitsi tunnaria ja kaukoja sisällä. Tänään ennen Luun fyssariaikaa käytiin treenaamassa, että voi sitten pitää pari päivää lepoa. Tallilla pakkasta yhdeksän astetta, puolen tunnin treenit veti ihan hyvin. Mutta vaikka ei saisi valittaa, kun vihdoin tuli talvi ja luntakin on kerrankin just sopivasti, niin... no, olisi kovasti mukavaa, jos ei olisi ihan näin kylmä.

Päivän teemana tunnari, jota hinkattiin vähän joka välissä ja eri tavoilla. Eipä se valmiiksi tullut tähäänkään kokeeseen, tuleekohan koskaan.

Ensin jonotunnaria, jossa jäin itse kapuloiden lähelle ja muistutin aloituspaikasta näyttämällä. Oma ensin ekana, sitten eri paikassa ja lopuksi taas ekana. Toimi! Ei tarvinnut keskeyttää kertaakaan.

Idaria seuraamisteemalla. Pari asentoa ja variaatiota seurauttamiseen. Piti jo sanoa rumemmin, kun kiilasi liian eteen. Tuntuu tässä kyllä ärsyttävän keulivalta ja lisäksi vähän matalalta. Muuten skarppasi hyvin, kun tein muutaman yllärin. Palkatta.

Ohjattu. Molemmat puolet kokonaisina, palkatta. Oikealta tuli ensin vajaaksi, muistutuksella ja uusinnalla ok. Muuten ohjattuun tuntuu löytyneen jonkunlainen rauha ja tasapaino. Luulen, että kokonaisuuksien tekeminen ja palkan (vars. noudoista) vähentäminen ovat auttaneet :) Nostot on edelleen rumia, varsinkin oikea.

Tunnari nyt niin, että kapulat sikinsokin. Tää oli tosi hyvä, nosti oman heti kohdalla!

Hyppynouto. Muovilla, ei vaan pysty metallilla näillä keleillä... Sanoin itse "käskyn", jolla nykäisi. Täytyy muistaa ehkä tehdä näitä vielä perjantaina. Muuten onnistui kerrankin kerrasta ja palautti tarpeeksi suoraan. Palkatta.

Sitten tunnaria rivillä, joka on se vaikein. Muistutin aloituspaikasta, mutta silti meni ensin yli. Ja kun oman nosto rivin alusta onnistui ja vaihdoin sen keskemmälle, meni taas yli. Ihan liian kova kiire! :( Väsytystaistelulla (Luu aina hetkeksi makoilemaan) sain sen lopulta rauhoitettua niin, että haisteli alusta asti joka kapulan maltilla ja nosti oman heti kohdalla. Tehtiin pari tämmöistä onnistunutta toistoa.

Loppuun vähän kaukoja. Keskittyi ja yritti tosi hyvin, vaikka osa vaihdoista on vinolla rangalla varmaan hankala tehdä. Kaikki oikein ja puhtaasti :)

Tallilta ajettiin sitten suoraan Elinalle. Vinossahan se oli, ongelmat oli lannerangan alueella. Oikealla puolella oli lihaksessa tosi tiukka jumi, joka todennäköisesti oli vääntänyt rankaakin vähän kieroon. Muuten ei mitään ihmeellistä, niskakin oli poikkeuksellisesti hyvä! Se on Luulla yleensä aina tokojumissa, joten mä sain kehut :) On vissiin tehty tarpeeksi taivutuksia ja kompensointijuttuja. Kotiohjeiksi "rullavenytyksiä" ja hierontaa.