Hyödynsin heti leutoa talvisäätä ja kävin illalla työpäivän ja Tuitun laatuaikalenkityksen jälkeen vielä bussiretkeilemässä Luun kanssa. Ajeltiin bussilla Koskipuistoon, käveltiin siitä Hämppiä rautatieasemalle, jossa pyörittiin, leikittiin ja namiteltiin hetki, käveltiin Keskustorille ja päästiin vielä vaihdolla takaisin :)

Tiistai-ilta ei ollut mikään varsinainen prime-time keskustassa, mutta nähtiin kuitenkin aika paljon ihmisiä, mukulakivetyksellä rymisteleviä autoja ja junia. Käveltiin rappusia ja kokeiltiin, miltä teräsritilä tuntuu tassujen alla. Kokeiltiin myös kävellä semmoista metallista ramppia, mutta se oli vähän liian jyrkkä. Yritys oli kova ;) Kuultiin aika hienoa junien jyminää asematunnelissa. Luu ei tosin antanut sen häiritä leikkimistä tai kontaktiharjoituksia. Niin lelu- kuin namihommatkin sujuivat.

Mulla tuli tietenkin taas reikä käteen leikkiessä. Tuommoisesta pienestäkin palkeenkielestä tulee ihan kivasti verta, eikä mulla ollut mitään paperia mukana, laastareista puhumattakaan. Yritin sitten pyyhkiä ja tyrehdyttää enimpiä veriä pois Luun fleece-lelulla :D (Veriroiskeet semmoisessa raatolelussa olisivat kyllä katu-uskottavampia...) Jatkossa siis ensiapulaukku aina mukaan :)

Bussimatkailu sujui Luulta kuin vanhalta tekijältä. Menomatkalla se katseli vähän maisemia, mutta kotimatka meni torkkuessa.