Ma 24.7. podettiin leiriväsymystä ja migreeniä, joten valkkutokot jäivät väliin. Päivällä käytiin eläinlääkärissä lauman vanhimman ja nuorimman kanssa. Syy sai rokotukset ja Tuittu mummutarkin. Hampaille suunniteltiin puhdistusta syksymmälle, mutta muuten Tuittu on ikäisekseen varsin hyvässä kunnossa. Sydämestä ja keuhkoista ei kuulunut mitään ylimääräistä ja vähän huonoiksi menneillä takajaloillakin mennään eläinlääkärin mielestä hyvin vielä monta vuotta ;)

Ti 25.7. tokoilin molempien kanssa hallilla. Syy teki ainakin muistiinpanojen mukaan pelkkää paikkista. Luu treenasi leiristä innostuneena ohjattu-tunnari -erottelua. Muutama moka tuli, mutta yllättävän hyvin kykeni tähän! Ja voi jestas tuota koiraa voi "kiusata" ja haastaa miten päin vaan, sen asenne ei latistu tippaakaan! Päinvastoin silmissä palaa vain kirkkaammin. En saa varmasti enää ikinä tuollaista koiraa <3

Ke 26.7. aksat peruuntuivat, mutta Luulle tuli lepo ihan tarpeeseen leirin ja viikonlopun kisojen väliin.

To 27.7. tokoiltiin Syyn kanssa täällä kotihuudeilla. Vähän koitettiin tehdä kokonaisuuksia, mutta Syyllä oli kehnompi päivä. Tehtiin ensin pitoa ja kaukoja erikseen, ja sitten kisamaisehkosti maahanmeno, luoksetulo, pito, seuraamista ja kauoja. Kaikki saatiin jotenkin tehtyä, mutta asenne ei ollut kovin yritteliäs ja keskittynyt. Varsinkin seuraamisessa kontakti tippuili. Maahanmenokaan ei meinannut onnistua. Kävin vielä toisella kentällä tekemässä kehäänmenoja hyvästä tsempistä palkaten.

Pe 28.7. sovittiin Merjan kanssa aamutreenit hallille. Tein ensin Luun kanssa ohjattu-merkki -erottelua ja zetaa. Syy teki kehäänmenoa ja seuraamista, liikkeestä maahanmenoa ja paikkamakuuta. Pysyi pienellä varmistelulla myös Rion rivistä luoksetulon :) Jotain tehtiin myös yhtäaikaa ja erään palkkaamisen yhteydessä Syy sitten livahti Rion kanssa leikkimään. Hetki jouduttiin niitä pyydystämään... :D Melkoinen parivaljakko.

Viikonloppuna tokoiltiin Katin kanssa kisojen jälkeen.

La 29.7. tehtiin Syyn kanssa koko alo läpi kisamaisena tsekkinä. Kahteen kertaan. Ekassa setissä palkkasin seuraamista ja tein maahanmenon peruuttaen. Tässä tuli vielä kaikenlaista haahuilua. Toisessa setissä oli ehkä vähän paremmin mukana, mutta seuraamissa harhautui ja kaukot olivat huonot.

Erikseen treenailtiin vielä maahanmenoja ja sivullenousuja sivulla. Näissä on jäänyt kiinni käsiapuun. Lisäksi sivulletuloja, joissa yritettiin saada käden tökkäisyä pois.

Paikallaoloissa oli viisi koiraa, vaikka ihan kaksin treenattiin :D

Su 30.7. Jatkettiin samalla teemalla. Nyt tehtiin vain neljän liikkeen setti, pito, maahanmeno, luoksetulo ja seuraamista. Erikseen kaukoja ja niitä perusasentoon nousuja. Näitä pitäisi vaan uskaltaa tehdä, vaikka yksittäisissä jutuissa on keskeneräisyyttä.