Reissun jälkeen vaivasi taas jonkunasteinen väsymys... Tiistaina olin kuitenkin jo kouluttamassa - ja sain mun ihanilta ryhmäläisiltä lohtusuklaata <3

WP_20150728_21_08_22_Pro%201.jpg

Keskiviikkona ja torstaina sitten jo aksattiin Luun kanssa, Nipsun viettäessä ansaittuja lepopäiviä.

Keskiviikkona valkkutreeneissä Minnan koutsauksessa. Mujunen oli ollut toiveena, joten sitä saatiin :) Pääteema (=vaikein kohta) taisi olla välistävedot kolmella hypyllä ja isoilla väleillä. Ei vaan onnistunut. Ei millään. Tai ehkä kerran jollain säkällä, mutta ei silleen, että olisin voinut jotenkin ohjata :D

Ei ollut muutenkaan ihan Luun rata, kaikenlaista. Saksalaisessa tiputti sitkeästi rimaa (silloinkin, kun oikeasti olin ajoissa ja pidin katseenkin oikeaoppisesti). Ja ihan rytmitysongelmia kovassa vauhdissa ja semmoista perussettiä. Kepeille mentiin avokulmaan hyppy-putki-pituus-suoralla. Sen Luu osasi! :) Ja kesti hienosti jyrkän takaaleikkauksen, vaikka mun piti juosta se kiinni ihan tosissani. Keppien jälkeen meinaan karkasi putken lähempään päähän, jos en ehtinyt tarpeeksi pitkälle ottamaan sitä mukaan. Myös puomin se teki kivasti, jos nyt näitä onnistumisia hakemalla haetaan :)

Torstaina jatkettiin Tommin ryhmässä Takkujen kentällä, kun otin sinne loppukaudeksi puolikkaan paikan. Rata oli osittain sama, mutta hyvin siinä riitti vielä tekemistä.

Tuskaa tuotti jo kakkosen pakkovalssi, jossa Luu ei olisi taas millään kääntynyt hypylle. Ja hypyltä valui aalle, kun yritin jaakotuksella kääntää putkeen. Piti tehdä vähän flippimäisesti. Keppejä teki taas kivasti ja välistävedoistakin selvittiin, kun oli vähän lyhyemmät välit. Lähes ajatuksella tehtiin vielä putkijarrua ja niistoista ajoissa pois lähtöä.

Naapurikenttä oli tyhjillään, joten jonkun verran tehtiin siellä kontakteja erikseen.

Olipa muuten hassua kävellä treeneihin ja treeneistä kotiin :) Koulutan tän kesän samalla kentällä ja kouluttamaankin ollaan menty yleensä Luun kanssa kävellen. Just sopiva parin kilsan matka suuntaansa.