Viikko sitten maanantainakin oli yllättäen tokovalkun treenit. Oltiin taas Härmälässä.

Ei luultavasti tehty mitään normaalista poikkeavaa. Kiertohässäkän kiertoa, kapulannostoja hyppyavulla, merkitöntä. Ja paikallaolot.

Tunnarissa Luulla oli suuria vaikeuksia, koska Maiju piirsi Luun omaan kukkia ja sydämiä. Eihän semmoista kehdannut nostaa! Toi väärän :D Lopulta onnistui, kun laitettiin kuvapuoli maata vasten ;)

WP_20150817_20_41_13_Pro%201.jpg
Aina mun pitää hävetä.

Lopuksi vielä näytösjuttuja pienemmällä porukalla. Ainakin luoksetuloa, ruutua ja kaukoja taidettiin tehdä. Oli jo jäätävän kylmä ja lisäksi väsytti viikonlopun jäljiltä, joten ihan ei jääty joka kohtaa hiomaan...

Tiistaina treenasin itsekseni lähikentällä. Lähinnä mietin niitä näytösjuttuja taas. Rakentelin kehää ja kokeilin Luun kanssa niitä juttuja, mitä nyt pystyi.

Lisäksi tehtiin jotain sivulletulo- ja kapulannostojuttuja. Kapula nousee jo kohtullisesti (mun) oikealta, mutta vasemman Luu tahtoisi nostaa takaa ja lähtee helposti kiertämään.

Keskiviikkona mulla oli koulutusvuoro agivalkussa, joten ei omia treenejä. Melkein tuli kyllä hiki muiden juoksemista katsellessa ;) Olin tehnyt muokkauksen PM-kisojen yksilöhyppäristä ja siitä tulikin melkoinen juoksupätkä.

Torstaina pidettiin iltapäivällä näytöstreenit osalla porukalla. Tehtiin seuruukaavion lopullista versiota ja muutenkin vähän siirtymiä ja kokonaisuutta. Alkoi tulla varovaisen optimistinen olo, että ehkä se jotenkin valmistuu... ;)

Illalla olin Tommin aksoissa Nipsun kanssa, että pääsin palkkailemaan kontakteja. Tehtiin vähän rataakin, lähinnä pätkissä, mutta pääpaino puomissa ja keinussa. Puomilla saatiinkin ihan kivoja toistoja, kun vapauttelin edessä olevaan putkeen.

Perjantai-iltana oli sitten näytöskenraalit. Muut paitsi Tikka pääsivät ja tehtiin lopulta koko homma kokonaan läpi, ensimmäistä kertaa. Eikä se nyt ihan virheettä mennyt :D

Loppuun nopeasti pientä korjaussarjaakin ainakin ruudun merkillä. Koirilla alkoi ihan hiukan keulia, eräillä vähän enemmän kuin toisilla :p

Lauantai pidettiin vapaata. Luu sai kerätä virtaa ;)