Siellä sataa räntää! Se on paljon lähempänä lunta kuin vesi. Käytiin sen kunniaksi tempaisemassa pienet tunnarisulkeiset lähikentällä. Se valaistu osuus on taas sula, vaikka kertaalleen ehtivät sen jo jäädyttää luistinkentäksi.

Teemana oli siis tunnarit, joiden välissä 1-2 palkatonta liikettä. Tunnarissa kapulat sikinsokin. Ekassa yhdeksän, sitten aina yksi vähemmän, kun hajustin joka kerta uuden oman.

Ensin tunnari. :D Hyvin.

Seuraamista. Takapää oli laiska käännöspysähdyksissä vasempaan, piti hinkuttaa. Ei kyllä tullut tosi hyväksi, mutta asenne skarppaantui. Silmät ihan levisivät teelautasiksi, kun Luu yritti olla tarkkana.

Sitten tunnari. Tarkisteli oman kohdalla hetken, tsekkasi viereisen, mutta ei lähtenyt sahaamaan. Hyvä!

Idari, S-M-I. Ok.

Luoksetulo. Huono stoppi, ehkä ennakoi vähän maahanmenoa. Sivulle jotenkuten.

Tunnari. Hyvin!

Kaukot. Kyttäsi merkkiä ja ohjatun kapulaa ja oli jähmeä. Teki kuitenkin kaikki ja tekniikka piti. Istu-seison teki hassusti oikea etujalka ensin. Istumisella alkoi, ja pystyy tekemään sen jo tosi hyvin oikealla tekniikalla, vaikka olisi vähän jähmeänä :)

Ohjattu yhdellä kapulalla, joka oli oikea. Merkki vähän huono, kaarsi ja ennakoi, mutta en uusinut. Nouto ok.

Tunnari. Hyvin edelleen!

Eli kivasti meni. Asenne tunnarissa pysyi hyvänä, eikä jättänyt yhtään palautusta vajaaksi.

Innostuin sitten tekemään vielä tunnari-nouto-merkki-erottelua. Eli merkki tunnareiden taakse ja kapulan heittelyä sinne sekaan. Merkki oli helppo nakki, mutta noutoa ja tunnaria sekoitti ensin. Eipä olla tunnaria samalla tavalla mihinkään kuuntelujuttuihin ennen sotkettukaan (on ollut selkeästi omana juttunaan), joten siihen nähden selvittiin hyvin. Heti, kun näin, että alkoi mennä hosumiseksi (mm. jatkoi haistelua, vaikka käskin pois, kun olin lähettänyt noutamaan), pistin Luun hetkeksi maahan. Se on alkanut musta jo ymmärtää, mitä tällä haetaan ja pystyy aika hyvin laskemaan kierroksia. Lopulta onnistui kapulan nouto tunnareiden yli ja tunnari kapulanheiton jälkeen :) Tunnarissa etsiminen ja palautukset pysyivät myös ihan hyvinä! Taitava Luu!