Demarille mennessä poikkesin Tallille puolen tunnin vuorolle. Luu teki tokoa.

Ensin palautuksia ohjatulla ja metallilla. Ihan läheltä sujuu jo aika kivasti. Toki vaatii vielä tiheästi apuja, mutta muutama kivasti ilman apujakin.

Sivulletuloja läheltä, maasta kauempaa ja kierron kautta. Vauhtiin liitettynä himmaa vielä. Muutama stoppikin kierrosta. Yhtä en hyväksynyt, oli vähän parempi seuraavalla. Näistä kehut ja sivulletulo.

Idaria, jossa kuuntelujuttuja. Ekalla kaksi ekaa suoraa normisti asennoilla (i-m, ok!) ja kolmannella lähetys merkille. Huomasi, että tuli Luulle ihan puskista, mutta tokihan se siitä selvisi. Sen jälkeen kaikenlaisia variaatioita. Pari juttua oli vähän turhankin vaikeita tähän yhteyteen ja piti korjailla. Esim. kaukojen vaihdot koiran takaa sen odottaessa jätetyssä asennossa... ;) Vaikka ollaan noita kaukoja takaa käskyttäen treenattu, niin ei ihan onnistunut ykkösellä tässä yhteydessä. Kaikki idarin asennot kuitenkin oikein. Lopuksi pelkkää seuruuta, kun alkoi siinä keulia.

Tunnari. Alku ja etsintä hyviä, mutta palautti jostain syystä taas ravilla. En hyväksynyt tätä ja tehtiin pelkkää palautusta pitkällä matkalla, agiesteiden kautta ym.

Pääosin asenne pysyi tosi hyvänä eikä sivulletuloja tarvinnut juuri korjailla. Tosi pienestä lähtee vaan lipsumaan jähmeyteen, joten itse pitää olla ihan hullun skarppina koko ajan. Rankkaa!

Rankkaa oli agitreeneissäkin vauhkopallon kanssa. Ilona veti ratatreenit. Saatiin juosta! Paperilla pari kohtaa näytti siltä, että ois pitänyt kikkailla jotain puolenvaihtoja, mutta käytännössä niistä selvisi ihan vaan juoksemalla :)

Twistiä en saanut yhteen takaakiertoon tehtyä, mutta Nipe selvitti hypyn päällejuoksullakin ja tuli riittävästi oikeaan suuntaan. Ärsyttää vaan, kun en muka ehdi ja on niin vaikeeta...

Keppien jyrkkä avokulma vetämällä ei onnistunut. Nipsu tunki vaan johonkin. Itsekään se ei ihan tuommoista hae, kun yrittää leikata liian tiukasti, vaan jouduin vähän linjaamaan. Nyt piti vaan palkata kerran vetoon tuloon, että pystyin auttamaan... Palkattiin ekaa väliä tokalla kierroksella, mutta näitä pitäisi treenata ihan hulluna, että saisi varmaksi. Ehkä tyydyn siihen vetämiseen.

Puomit oli aika hyviä joka kerta :) Vauhtia vois aina olla enemmän, mutta meni ihan reippaasti, eikä jumitellut. Aalla kävi tokalla kierroksella kerran niin, että Nipsu karkasi aalta hornan tuuttiin lelulle, ja kun kielsin sitä, seuraavalla toistolla se teki 2on 2offin... :D Tässä iski epätoivo, kun oltiin jo muutenkin vähän väsyksissämme räpelletty jotain ja aika alkoi olla loppu. Onneksi korjaantui tällä kertaa helpommin ja meni taas läpi.

Mutta pääasia, että tuli hiki ja oli hauskaa!