Katin kanssa Haikassa. Aurinko paistoi, mutta tuuli oli niin kova, ettei tullut kuuma. Täydellistä. Koiratkin pääsi käymään uimassa. Luu bongasi Katin ja pojat rannasta jo parkkipaikalla (hajusta/äänestä...?) ja karkasi sekaan. Kati oli vähän pelästynyt, taas...

Tehtiin kaksi kierrosta. Into aloitti ja Luu taisi kerätä katselusta kierroksia tai oli jostain muusta syystä kuin viritetty viulunkieli. Aloitettiin kisamaisella seuruulla, jossa sääti kaikenlaista ja päästi äänenkin yhdessä juoksuunlähdössä. Ehkä aavistuksen tasoittui loppua kohden. Tämä palkatta.

Sitten suora luoksetulo, myös palkatta. Järkevä vauhti, hyvä eteentulo ja sivullekin siirtyi ihan hyvin.

Kaukoja kisamainen setti. Nyt ei ollut kamalan hyvä. Tein perinteisellä järkällä. Liikkui S-M eteen ja kun piti tehdä S-I, meni maahan. Oli liikkunut kaikkinensa parikymmentä senttiä, toki tuossa mokassa tuli etenemistä. Tein sitten vielä yksittäisiä vaihtoja läheltä.

Toisessa setissä ensin merkki-ruutu-juoksutusta. Tulikin tehtyä tosi pitkään, kun hyvän alun jälkeen siirryin itse kauemmaksi ja Luu alkoi jäädä liian eteen. Sain kyllä korjaamaan, mutta piti sitten tehdä niin pitkään, että meni kerrasta kunnolla. Mutta ekoilla toistoilla meni tosiaan ihan taakse. Merkillä yritti lintsata, sen arvo ei ole ihan ruudun tasolla. Tuntui kuitenkin, että tämä on menossa parempaan suuntaan.

Ohjattu, oikea kokonaisena. Nosto ok, vaikka olisi sulavampi ja siistimpi, jos jarruttaisi vähän ennen kapulaa. Luovutusasennon korjautin, kun jäi vinoon. Taisi ennakoida sivulle, mutta pidin pitkän viiveen. Haetutin vielä vasemman, mutta Luu oli menossa oikealle. Kävi keskikapulallakin, mutta sain lopulta ohjattua vasempaan. Tehtiin sitten uudestaan niin, että Kati vei kapulat, oikean ensin. Nyt oli kuulolla, lähti hyvin vasempaan ja malttoi nostaakin takaa ilman ekstrakäskyä.

Lopuksi tunnari. Nosti ekalla yhtä kapulaa, tiputti ja toi sitten oikean. Arvottiin siinä, että oliko se oma, vai nostiko väärää, ja päädyttiin siihen, että nosti väärää :( Kova tuulikin aiheutti toki haastetta. Uusinnalla haisteli pitkään sitä väärää, jonka oli nostanut, mutta toi hyvin oman.