Keskiviikkona jalkojen olo oli jo huomattavasti parempi. Keskiviikko oli muutenkin juhlapäivä, sillä kennelyskäkarenssimme loppui vihdoin! Suunnattiinkin heti jo päiväseltään hallille. Viiden viikon tauon jälkeen.

Ensin Luun kanssa tokoa. Tehtiin kaikki liikkeet läpi jotenkin. Lähinnä semmoinen tsekki, että mites nää täällä hallissa toimikaan. Rakensin kaikki valmiiksi, joten kehässä oli kivasti haastetta.

Seuraamisen askelissa saisi olla vähän enemmän tarmoa ja peruutuksessa aukesi välillä (ja oli tietty liian takana koko ajan), mutta muuten aika ok. Ei tullut ääniäkään, vaikka yritin.

Zeta aika ok, m-s-i ja variointia seuruussa.

Luoksetulossa eka stoppi oli tosi huono. Tokaan paransi vähän. Loppu ihan hyvä, namikäsi sivulla.

Ruudun eteenmeno aika kiva. Stoppasin heti ekalla, pitää muistaa ottaa ylipitkiä taas seuravassa treenissä. Ruudun takana oli lelu, jonka tiesi. Meni siis pitkäksi pysähdyksestä. Toinen ilman lelua ja siitä loppu.

Ohjatussa vasen oli ok, mutta oikean yritti palauttaa sitkeästi kiertonoudon hypyn kautta. Jos olisi tullut ihan suoraa linjaa, ei olisi tarvinnut hypätä... Siirsin hyppyä vähän, kun en kokenut tätä vääntämisen arvoiseksi. Palautukset oli selvästi huonommat, kuin erillisissä treeneissä, mitä ollaan tehty.

Kiertonoudossa oli verkot tolpalla ja yritti ensin kiertää nekin. Muuten ok.

Tunnarissa ei ekalla meinannut bongata omaa, vaan jäi haistelemaan vääriä. Nosti kyllä heti, kun sille osui. Toisella etsintä parempi. Ja näissäkin huonommat palautukset.

Kaukoissa oli vähän jähmeä, vaikka tehtiin kierron kanssa. Tai sitten hajosi seiso-istun tekniikka. Alkoi tehdä vähän paremmin, mutta näistä ei jäänyt kovin hyvä fiilis.

Syy aloitti tulemalla kentälle :D Halusin katsoa, miten se reagoi. Kerran kävi sinkoamassa yhdelle merkille (siis katsomaan, mikä se on), mutta tosi nopeasti alkoi tarjota kontaktia, maahanmenoa ja sivulletuloa.

Tehtiin sivulletuloja ja seuraamista. Seuraaminen alkaa jo tuntua seuraamisen treenaamiselta, kun pystyy tekemään käännöksiäkin :) Ja kestoakin tulee pikku hiljaa.

Jäävät peruutellen. Maahanmenoja erikseen ja seisomisia ja istumisia sekaisin.

Sitten ruutuun. Yhdessä jätetylle lelulle sinkosi varmasti. Jätin ruutuun toisen lelun ja tehtiin välissä noutojuttuja. Sitten uudestaan ruutuun, ja lelu löytyi :)

Noudoissa vähän kaikenlaista. Tarjoaa jo jotain sivulletulon tapaista kapulan kanssa, mutta kapula ei vaan pysy suussa. Pidon kesto on ollut koko ajan sellainen murheenkryyni ja koitetaan etsiä eri keinoja lähetyä asiaa. Vauhtinoudossa mälväsi taas, joten tää täytyy ottaa nyt mietintään.

Sitten käytiin vielä aksailemassa. Tehtiin putki-hyppy-putki-hyppy -suoraa, jossa ensin ohitteli sujuvasti esteitä. Lisäksi vähän ennakoivia valsseja hypyille samaisella kuviolla. Aika helposti vielä kieltää, mutta korjaa kyllä itse :)

Mentiin hetkeksi kotiin ja tultiin illaksi takaisin Luun aksatreeneihin.

Tehtiin ensin kuuntelutestiä putkeen lähetyksellä. Luulle oli tärkeää mun rintamasuunta. Jos se oli yhtään kohti putkea, niin kaikki sujui, mutta jos ei, niin tarjosi ihan överinä kaikkea muuta.

Sitten rataa, joka oli kivan simppeli ja lyhyt. Ei silti saatu tehtyä nollaa, vaikka yritettiin :D Pätkittäin sujui kyllä. Kontakteilla lipsui ensin keinulla ja aalla, mutta saatiin niille hyvät muistukset. Puomit oli hyviä. Keppien avokulma löytyi, mutta jyrkässä leikkauksessa sain sen kääntymään pois. Kun vaan oikeasti maltoin ne ekat välit, niin ei mitään ongelmaa. Radassa oli monta takaakiertoa, ja ne olivatkin vaikeita, kun Luu tuli taas niin tiukasti, ettei rimat pysyneet :p

Treenien jälkeen jäätiin vielä Hannan kanssa tekemään viivajuoksut ja lihaskunnot, joten tulihan treenattua!