Aamun metsälenkin jälkeen pienet tokot Luun kanssa, koululla taas.

Metallin nostelua ja palautuksia kierron kautta. Nostot aika ok. Ote oli välillä löysä, mutta ei kalistellut pahasti, vaan tiukensi otteen. Eteentuloja saatiin hinkuttaa, kun jäi inasen kauas. Korjasin aina käskyllä lähemmäksi (josta nykyään korjaa aina, ei vaan steppaa paikallaan!) ja korjauksen jälkeen uusi kierto ja yritys. Palkka tuli vasta, kun tuli kerrasta kunnolla. Saatiin niitäkin muutama. Aluksi Luulla kyllä meni hermot, kun huonot palautukset eivät kelvanneet, vaan joutui yrittämään uudestaan. Kovasti murisi mennessään...

Jäävistä tehtiin pelkkää istumista. Yksittäin, idarina, oikealla seuraamisesta ja pari hilluen. Idarissa kun tehtiin monta peräkkäin, jumitti parissa niin, että istui vasta kun olin mennyt ohi ja pysähdyin katsomaan. Muut hyvin.

Ohjatun vinoa palautusta. Vaan vasemmalta, kun se on vaikeampi. Ensin muutama korjaus edessä istuen, sitten kierron kautta tai läheltä noutaen. Vinosta korjaus ja uusi yritys. Annoin myös uutta käskyä lähellä. Nää on vaan jostain syystä ihan mahdottomia, ei meinannut millään tulla kerrasta kunnolla. Edessä korjailut onnistuu.

Seuraamista, tietty. Nyt lähinnä liikkeellelähtöjä ja nopeita palkkauksia, jos oli alusta asti ok. Pari vähän pidempää. Pää oli tänään aika levoton. Yhdessä liikkeellelähdössä lähti keulimaan, muuten paikka ok. Painaminen on ehkä vähän vähentynyt :) Koskee edelleen, mutta kevyesti. Tuntuu, ettei tästä hyvää tulee koskaan, mutta jos edes koko ajan vähän parempi :)

Sisällä vielä vähän kaukojumppaa vaihdoilla S-I ja S-M. Istumisessa yritetään lisätä välimatkaa, maahanmanoa jumpataan vielä ihan läheltä.

Kun Luu tekee lähes aina ennen ruokaa kaukoja, Tuitun kanssa on naksuteltu jumppatyynylle menoa. Ollaan tehty sitä joskus ennenkin vajavaisin tuloksin. Jos tyyny on vaikka tuolilla ja nostan Tuitun siihen, se pystyy kyllä seisomaan sillä ihan ongelmitta. Mutta kun tyyny on maassa, se ei jotenkin tajua, että kaikki neljä tassua pitäisi laittaa sille yhtä aikaa :D Tätä on siis naksuteltu temppuna ja vihdoinkin ollaan jo aika lähellä. Uskomattoman vaikea noin yksinkertaiseksi asiaksi! Tuittu yrittää niin kauheasti ja steppailee liikaa, mutta nyt se on alkanut saada juonesta kiinni.