Helatorstaina kisattiin Takuilla, kolme starttia molemmille. Oli huonoin mahdollinen järjestys mulle, kun ensin oli minit ja medit vuorotellen ja sitten maksit peräkkäin. Koko päivän ilman ruokataukoa siis. Onneksi sää edes suosi lähes helteellä!

Minit aloittivat hyppärillä. Valitsin yhteen kohtaan ehkä huonomman ohjausvaihtoehdon ja pakkovalssissa tuli lopulta rima alas. Ei muita virheitä, plääh.

Nipsu B

Ekalla agilityradalla juoksutin puomin läpi. Ois jopa osunut! :D Mutta sitten seuraavassa kuviossa vähän lähti väärälle hypylle. Muuten ihan hyvää menoa.

Nipsu A

Vikalla radalla saatiin sentään tehtyä nolla. Puomilla vaan kokeilin pysäytystä ja se oli tosi huono :( Pysähtyi liian aikaisin ja jouduin korjauttamaan. Voi puomi!

Nipsu C

Luun kanssa sujui yllättäen paremmin!

Ensin tehtiin sama rata kuin mineillä vikana. Ja paukautettiin siitä nolla! Yhdessä takaakierrossa töksähdys, mutta ei kieltoa. (Näitä pitäisi treenata, sekä koiran että mun.) Uskalsin tehdä persjätön ja muutenkin tuntui jopa semmoiselta helpolta :)

Toisellakin agiradalla kaikki sujui. Puomilta Luu tuli kyllä tavallaan niinkuin ihan läpi :D Mutta ei takerruta tuollaisiin. Nolla tästäkin, eli se tiesi tuplanollaa!!! Ensimmäinen tuplanolla ikinä missään muualla kuin Janakkalassa! :D

Luun tupla

Hyppärillä alettiin sitten olla jo väsyjä. Tai ehkä ohjaaja ainakin... Vaihdoin tutustumisen jälkeen suunnitelmaa ja teinkin kakkosen vastakäännöksellä ja menin putken eri puolta. Ihan kiva muuten, mutta kun en ollut harjoitellut, niin ne esteethän olivat ihan väärillä paikoilla :D Lähdin siis aivan vikasuuntaan ja sain Luun tekemään putken tuplasti. Pitkällä loppusuoralla tuli vielä yksi rima alas ja muutenkin oli ajoitukset ja linjat hiukan hukassa.

Luu B