Käytiin samalla reissulla metsälenkillä, tokoilemassa ja kaupassa (kiitos Duon viileän parkkihallin). Näyttämönpuistoon mentiin treenailemaan - nurtsin perässä tietenkin.

Luu teki ensin metallinoutoa. Nosto hetsauksella, tolpan kierto ja palautus. Jouduin kyllä houkuttelemaan lopussa, mutta paransi sentään sillä taas jonkun verran. Muutama toisto tehtiin ja kieli aukesi taas. Eilen kävi sama, oisko sama reikäkin. Ei näyttänyt haittaavan, huomasin vaan, että vaalea narulelu on ihan veressä... Täytyy nyt vähän katsoa, että aukeeko siinä sama kohta kokonaan uudestaan ja pitääkö pitää jopa "saikkua". Ei varmaan näytä hyvältä, jos koira on suu veressä vaikka jossain SM-kisakehässä ;)

Luoksetulon stoppeja tolpankierrolla. Ei tehnyt yhtään hyvää, ei nää vaan onnistu nurtsilla.Tein kuitenkin vajaalla matkalla ja vartaloavulla...

Seuraamista. Kaikenlaista, aika paljon vasemmalle käännöksiä. Korjasi aika kivasti, kun voivottelin kovasti ekoista huonoista käännöksistä, joissa jäi ihan mun eteen. Oli kuumissaan edellistä juoksenteluista ja keskittyminen siksi aluksi huonoa. Skarppasi kyllä sitten, vaikka näki, että on rankkaa.

Sitten Luu sai pitää tauon ja Tuittu teki jotain. Ihan vähän seuraamista, pujottelua, kaukoja ja luoksetuloa tolpankierrolla. Oli tomerana :)

Luu jatkoi tunnarilla. Tein ensin pelkkää paluuta piiiitkällä matkalla. Ei mennyt hyvin. Laitoin vaan neljä kapulaa isoilla väleillä, koska en nähnyt kapuloita itse yhtään, joten pystyin kuitenkin hahmottamaan, nostaako oikeasta kohdasta. En kuitenkaan nähnyt, mitä teki kapuloilla. Luu ei ilmeisesti löytänyt oikeanpuoleista omaa, vaan sahasi muita kapuloita, kääntyi välillä pyytämään apua, jatkoi sahaamista ja lähti lopulta tuomaan väärää. Menin sitten viereen tekemään uudestaan ja nyt löysi oman ihan helposti. Uusinnalla ei ongelmia ja tuli ihan kivaa vauhtia.

Jätettiin sitten paluuvauhdit ja tehtiin haistelua jonolla ihan läheltä. Vaihtelin oman paikkaa ekasta vikaan ja sinne välille. Sähläsi näissäkin (otin heti pois), mutta saatiin lopulta muutama hyväkin.

Kaukoja. Ylimatkasta M-S-I hyvin, M-I löysästi. Sitä vähän hinkattiin. Lintsaa kyllä helposti, jos on vähän hiki tai muuta. Lähempää muitakin. Läheltä tehtynä yliyrittää ja pakittaa nyt tosi helposti, vähän vaikea vahvistaa tekniikkaa...

Ohjatun palautusta vielä tolpankierrolla. Pari kertaa oikealta ja kerran vasemmalta. Tosi hyvin! :)