Lauantai-ilta kului Tesomalla tokotreeneissä hytisten. Olipa kurja ilma, mutta reilu pari tuntia kului ihan mukavasti treenaillessa. Mukana olivat Kati, Anne, Emma, Timo ja Lotta.

Luu oli ihan eka. Ensin tehtiin muutama merkki. Muuten hyvin, mutta pari kertaa kaatoi merkin. Enemmän kyllä vahingossa kuin tarkoituksella ryysien.

Seuraamista, joka oli ehkä aavistuksen parempaa, mutta aika seilaavaa edelleen. Tehtiin vaan pari pätkää ja sitten Annen neuvoilla pelkkää kontaktia lelupalkalla. Nyt vaan palkataan kontaktista, mutta jossain vaiheessa alan sitten huomauttaa kontaktin tippumisesta. Luun kanssa täytyy välillä myös muistaa palkkailla pelkkiä sivulletuloja. Se on ehkä vähän unohtunut, eikä motivaatio ole ihan kohdillaan. Sivulletulo on vähän niinkuin välttämätön paha ennen typerää seuraamista :D Nämä paranivatkin heti vähän, kun tehtiin muutama toisto.

Sitten kokeiltiin enää vähän jääviä. Seisominen oli nyt vähän vaikeaa pakittamalla, kun Luu oli liian lähellä. Koitettiin myös niin, että heitin namin vähän matkan päähän ja pysäytin Luun tullessa kohti. Näitä, varsinkin istumista ja maahanmenoa, voisi kyllä tehdä aluksi naksuttelemalla.

Tuitun vuoro oli puolestaan viimeisenä. Vietiin kippo ruutuun ja tarkoituksena oli tehdä seuraaminen, istuminen, tunnari ja kaukot palkkaamatta. Lotta liikkuroi kolme ekaa. Tuittu yritti ihan törkeästi varastaa ruutuun ja seuraaminen oli muutenkin kamalaa vääntöä :( Ilmeisesti vaikuttaa heti, kun on vähäkin häiriötä (=muita ihmisiä). Istuminen sen sijaan oli ihan hyvä ja tunnari loistava! Luulin, että tunnarikin menee ihan hirveäksi säädöksi, mutta Tuittu nosti oman heti sen kohdalle osuttuaan, eikä jäänyt yhtään arpomaan :) Tästä palkkasin suunnitelmasta poiketen erikseen.

Kaukoissa jätin Tuitun yleisön lähelle ja ilmeisesti sekin oli liikaa. Muutaman vaihdon se teki ok (paitsi i-s taas vanhaan väärään malliin), mutta sitten alkoi ihan totaalinen sekoilu. Lopulta yritin tehdä i-s -vaihtoja läheltä, mutta Tuittu ei kyennyt pysymään ylhäällä. vaan istui aina heti uudestaan. Muutaman hengenvedon jälkeen saatiin se lopulta onnistumaan. Lopuksi sitten ruutuun palkkakipolle.

Aika epätoivoinen fiilis taas torstain koetta ajatellen.