Tänään käväistiin tallilla treenailemassa hyppelyjä ja puomia. Kyllä siellä sisällä taas tarkeni! Luustakin huomaa, että tosi nopeasti tulee kuuma. Onneksi malttaa itsenäisestikin hakeutua juomaan.

Hyppytreeninä tehtiin korkeuden arviointia. Koitin tehdä ensin vain yhdellä set pointtina, mutta Luu keksi jostain mennä riman ali... En jaksanut alkaa tämän kanssa tuskailla, joten otin vaan pari toistoa matalammalla (45 cm). Perussarjalla meni sitten kevyesti yli. RIman korkeus 50-55-60-65-60-55-50 cm. Ekaa kertaa siis 65 cm. Sen meni aika nuollen, taisi vähän ottaa osumaakin.

Sitten puomia. Tehtiin kaikkiaan varmaan alle parikymmentä toistoa, aina muutama ja sitten juomatauko. Ylösmenon ympärillä oli putki, joten tuli jonkunasteista erottelutreeniäkin samalla. Tietystä kulmasta meni muutaman kerran putkeen. Ei mikään yllättävä valinta, jos vaihtoehtona on paskakontakti, jossa joutuu keskittymään ja asettelemaan askeleitaan ;) Tein pääasiassa loivasti vinoista kulmista hypyn tai tolpankierron kautta, lopuksi lisäsin niitä ennen vielä putken. Kaksi ensimmäistä olivat supereita, hyvin keskittyi! Sen jälkeen tuli niitä mokiakin. Tää tuntuu kyllä niin loputtomalta suolta. Homma ei toimi edes matalassa vireessä erikseen treenattuna. Sitten pitäisi vielä lisätä häiriötä, nostaa virettä ja häivyttää laatikko...

Lopuksi treenailtiin vielä rengasta ja muuria. Rengas oli ensin n. minikorkeudessa, sitten vähän ylempänä, varmaan melkein maksina. Tultiin vähän vinosta, ohjasin sekä sisäkaaressa että ulkokaaressa takaaleikaten. Pari mokaa, mutta pääosin hyvin. Varmaan voisi yhdistellä jo ratapätkiin.

Muuria (maksi) ensin ihan vauhdista suoraan, sitten ennakoivia valsseja ja takaakiertoja. Ennakoivissa valsseissa teki joka kerta tosi hyvin, kääntyi tiukasti, mutta tuli yli kuitenkin. Melko nuollen tosin. Takaakierrossa vasemman kautta tiputti pari kertaa palikat, kun tuli niin nuollen. Saatiin ne sitten pysymään, mutta saisi musta suoristaa vähän paremmin ennen hyppyä. Nyt tuli niin tolppaa nuollen ja vinosti, että ei se hyppääminen kovin helppoa ollut, vaikka sitten selviytyikin.

Tuittu höntsäili Luun lepotauoilla agia, tokoa sekä agia ja tokoa iloisen sekaisin. Keppikulmia, kepeillä irtoamista, putki-puomi-erottelua, seuraamista, seuraamista ja agilityesteitä. Taitava :)