Keskiviikkona treenailtiin Maijun kanssa kaksin Meirän hallin vuorolla. Helposti saatiin silti tunti kulumaan. Tehtiin kaksi kierrosta.

Paikallaolot vaihteeksi alkuun. Laitoin Tuitunkin riviin. Tuittu ei pystynyt istumaan sitten millään, joten tuli kivasti häiriötä, kun kävin sitä korjailemassa. Luu istui kuin tatti paikoillaan.

Makuussakin Tuittu oli vähän levoton, mutta pysyi kumminkin. Luu tuijotti lasittuneella katseella eteenpäin, loistavaa! Ylösnousukin onnistui, kävin nostamassa ensin Tuitun (vahingossa vielä Luun si-käskyllä) ja siirryin siitä nostamaan Luun. Luulla ei ollut nameja taaskaan, lelu vaan kentän reunalla.

Elli teki ensin omia juttujaan ja sitten Luu. Ensin muutama stoppi tuolinkierrolla. Ekassa vähän lipsuili, mutta seuraavat ihan hyviä.

Sitten tehtiin maahanmeno, luoksetulo, seisominen ja kaukot kisamaisesti. Palkkasin kuitenkin kaikki liikkeet. Maahanmenon seuraamisessa edisti ihan sikana, sitä korjasin kertaalleen. Muuten ok.

Luoksetulossa tuli vähän varovaisesti. Stoppi olisi voinut olla voimakkaampi, mutta ihan ok. Loppuosassa oli sitten vähän hämillään ja tuli luokse ravia. Tämä olikin eka kerta, kun tehtiin luoksetuloa ihan kokonaisena.

Liikkeestä seisominen ihan hyvä. Seuraaminen nyt ei ihan parasta settiä.

Kaukoissa meni ja jäi maahan pää maassa. Nousi kuitenkin ekan nousun, mutta ei parhaalla tekniikalla. Toiseen nousuun piti antaa kaksi käskyä. Nostin sitten vielä kolmannen kerran istumaan, se hyvin. Muuten asenne oli hyvä, Luu oikein skarppasi, kun Maiju heilutteli käsiään sen vieressä.

Sitten välissä Elli harjoitteli "vähän" tunnaria ;) Toisessa setissä tehtiin Luun kanssa enemmän osissa.

Ensin seuraamista liikkuroituna. Vähän levotonta, mutta ei juuri painanut eikä edistänyt. Liikkeellelähdöissä suklaili, joten tehtiin niitä namiavulla. Paranivat.

Noutoa uudella puisella kapulalla. Ensin vähän väännettiin sivulla istumisesta. Valuu ja vääntyy... Kun pystyi olemaan kunnolla, sai mennä hakemaan. Ekan heiton kävin korjaamassa, tokalle päästin suoraan, kun kapula jäi hyvään asentoon. Toisen otin eteentuloon asti. Tuli loivalla kaarteella, mutta korjasi tosi hienosti suoraksi! Kapulan nostaessaan korjasi otetta kerran, mutta sitten piti hyvin. Otettiin kolmas heitto vielä niin, että palkkasin sivulla olosta ja kontaktista. Tämän teki jo oikein hyvin. Ja karkasi palkalta tietty pöllimään ja järsimään kapulaa...

Loppuaika tehtiin Maijun ja Ellin kanssa yhtäaikaa. Elli teki ruutua, mikä on Luulle aika kova pala, mutta ihan hyvin pystyi keskittymään. Tehtiin muutama kaukojen aloitus, jotka olivat nyt jo oikein hyviä. Ei tainnut laittaa kertaakaan päätä maahan.

Sitten vielä luoksetulon loppuja stopin jälkeen. Näistä vauhtipalkkaa, että saatiin edes vähän vauhtia.

Tuittukin kerkesi vähän treenailla. Sekin nouti Luun uutta kapulaa, joka on sille vähän iso. Mutta niin innolla nouti, että varasti ihan sikana kaksi ekaa heittoa ;) Aika liikuttava. Yksi tehtiin sitten vielä ihan oppikirjan mukaan.

Tuittu teki myös luoksetulon kokonaisena, paitsi että palkkasin maahanmenon, kun se oli niin törkeän hieno. Parit stopit tehtiin myös tuolinkierrolla.

Ja seuraamistakin tehtiin jokunen pätkä. Edisti aika hulluna.