Eilen lenkiltä tullessa huomasin, että meidän lähikentän valot oli sytytetty! Wuhuu, bileiden paikka! Mentiin tietty heti illalla treenaamaan.

Muutamat sivulletulot alkuun, ihan jees. Asenne on ollut näissä nyt kotitreeneissä todella hyvä, toivotaan, että se kantaa.

Ohjattua ehkä eka...? (Ei ollut lappua.) Normisetti, merkkiä ja nostoja (palautuksilla). Kokeilin oikeata niin, että kutsuin sivulle jo ennen nostoa. Ekalla reagoi tosi hyvin, mutta tokalla taas laiskemmin. Ei nostanut kuitenkaan, vaan tuli suoraan. Sitten samaa noston yhteydessä, ei se oikein toimi. Pitäiskö opettaa nostamaan oikea oikean kautta...?

En muuten yhtään muista järjestystä, mutta luoksetuloa tehtiin ainakin. Nyt ei ollut niin hyvä kuin edellispäivänä :/ Missä lie ero. Stoppi oli ok, kun pysäytin myöhään, muuten ei oikein mitenkään. Luoksekaan ei tullut niin asenteella.

Tunnarissa tiheää riviä, kapulat päistä kiinni toisissaan, siksakkina. Jäin ekalla lähelle vahtimaan. Kaahotti ensin rivin yli, sitten tarkensi kyllä nopeasti omaan. Olin jo kutsumassa pois, mutta ei tietty totellut. Seuraavat parempia, haisteli reunasta alkaen ja reagoi omiin nopsaan. Vähän taisi töniä vääriä jossain.

Eikö me sitten muuta tehty...? Lahjakkaasti nää treenit unohtuu, jos ei ole paperilla! :D Pitäisi blogikin kirjoittaa heti eikä seuraavana päivänä seuraavien treenien jälkeen...

Tänään olin kouluttamassa tokon tehoryhmiä. 14 koiraa ("onneksi" edes kaksi oli pois) kolmeen tuntiin, aiheena kaukot. Alkoi mennä lopussa saman toistamiseksi... Mutta eipä noihinkaan ole oikotietä onneen keksitty. Kaukojen koutsaaminen on oikeasti aika ankeaa, kun joutuu olemaan se masentava tyyppi, joka sanoo, että näitä nyt vaan pitää tehdä ihan sikana. Ois kiva, kun voisi vaan näyttää koirasta sen taikanapin, josta painamalla se alkaa tehdä täydellisiä kaukoja :D

Kotiin päästyäni käytin koirat pikaisella iltakävelyllä ja tehtiin samalla pikaistakin pikaisemmat tokot lähikentällä. Ne valot olivat sammuneet juuri hetkeä aikaisemmin (klo 22...), joten siinä katulamppujen loisteessa vaan.

Kaukoja :D Luu oli hyvä! Vähän sääti ekoissa seiso-istuissa, mutta sekin korjaantui. Kaikki maasta istumiset hyviä!

Jääviä. Yksittäisiä palkaten ja sitten yksi idari ilman merkkejä. Kaikki oikein. Ja muutenkin tuntui kivalta.

Luoksetulon loppuja maasta sivulle. Ja seisomisesta maahanmenon kautta sivulle.

Tuittukin teki muutamat kaukot. Sillä ei onneksi ole enää kriteerejä ;)