Messariin viimeisteltiin perjantain agitreeneillä :D Tehtiin kolmoskentän vaikeaa rataa, jota olin jo tuskanhiki otsalla koutsannut omalle ryhmälle.

Päästiin lopulta noin puoliväliin. Ja meillä oli tosi paljon aikaa. Ensin takuttiin keppien jälkeisessa kohdassa, johon treenattiin japanilaista. Luu meni kepeiltä edessä olevalle hypylle, tuli pituudesta ohi, tuli liian lujaa ( :D ) ja jätti jopa kepit kesken. Se oli pelottavaa, eikä kertakaikkiaan alkanut sujua. Tein sitten vastakäännöksen pituudelle. Toimi.

Seuraavassa kohdassa, siinä radan vaikeimmassa, takuttiin sitten vielä enemmän. Piti päästä takaakiertovalssista tosi hyvin liikkeelle, että ehti tekemään muurille päällejuoksua. Kerran pääsin jollain ihmeellä, mutta sen jälkeen en millään. Yritettiin ja yritettiin, kokeiltiin eri tavoilla, mutta ei. Tehtiin tämäkin sitten toista puolta ja vippauksella. Toimi. Mutta vähän jäi kaivelemaan :)

Ihanan vaikeata oli.

Kokeiltiin loppuun vielä "uutta" valssia. Luu ei kääntynyt sillä, mikä nyt ei ollut järin suuri yllätys. Täytyy ehkä silti koklata muutaman kerran vähän vähemmän väsyneellä koiralla.