Tiistaina Luu ja Nipsu pääsivät Piiralle. Oli päässyt hoitoväli turhan pitkäksi, joten aika kauhulla valmistauduin tuomioihin. Nipsu nyt ei ole tosin paljon aksannutkaan tässä välissä. Sillä oli aika normimeiningit, sama vinous ja samat jäykkyydet. Jompikumpi lapa myös muistaakseni aika jumissa. Suoreni hyvin. Ravia, venytyksiä, nesteytystä, nivelaineita. Luulla oli selkä tosi juntturassa, toinen lapa ja takaa molemmin puolin. Sain sille vielä hieronta-ajan tiistaille, niin eiköhän sekin saada iskuun SM-viikonlopuksi. Positiivista oli, että lantio oli pysynyt suorana, vaikka tässä on takana kevätjäillä liukastelua ja vaikka mitä. Lihastoispuoleisuus sen sijaan on ja pysyy :p

Pari päivää siis lepäiltiin, mutta torstai-iltana tokoiltiin taas. Oltiin Multisillassa Katin, Maijun ja Lotan kanssa. Luu teki yhden kierroksen.

Ruudussa palkkasin ensin pari merkkiä. Sitten ruutuun oikealle niin, että takana oli luoksetulon merkit hämynä. Lähtikin ensin musta vähän merkkejä kohti ja päätyi ruutuun tosi nurkasta, tai jopa sivusta. Jäi vielä vähän eteenkin. Kävin korjaamassa oikeaan paikkaan. Uusinnalla paremmin, mutta edelleen olisi voinut mennä vähän taaemmas. Etujalat kuitenkin vähintään keskellä, joten sai palkan.

Luoksetulon loppuja ilman stoppeja. Kati sanoi, että jää sivulla vähän toispuoleiseen, odottavaan asentoon. Täytyy ehkä välillä palkkailla myös sivulla, eikä aina vapauttaa takapalkalle.

Ohjatussa teemana suunnat. Kapuloiden viennin jälkeen Kati houkutteli Luuta lelulla ja jätti sen kapulasta vähän sivuun. Ensin vasen, jossa hämääntyikin ja jätti lopulta menemättä kapulallekaan. Yritti keskelle, ja kun stoppasin, istui vielä. Meni ihan pasmat sekaisin toisella :D Uusinnalla ok. Oikea samalla tavalla meni sen jälkeen kuin oppikirjasta, kun häiriöistä oli tullut liian ilmeinen.

Kaukoja tehtiin jalkapuulla. Näin saatiin onnistumisia pidemmälläkin matkalla. Hieman reagoi Intoon, joka treenasi samaan aikaan, ja oli vähän jähmeähkö.

Ja lopuksi tunnaria. Sitä riviä. Alkuun piti taas kutsua pois, mutta alkoi sitten sujua jo vähän paremmin. Tähän pitää nyt saada vaan toistoja alle, että muistuu rutiinit (oikealla tavalla...) mieleen. Luu on tässä tällähetkellä vähän sen oloinen, että "paska liike, ei nappaa", mutta en ole varma, onko se pelkkää välinpitämättömyyttä vai liittyykö siihen jotain ahdistusta / epävarmuutta...? Nyt asenne ainakin parani toistojen myötä.

Tein myöhemmin ruudun vielä toisesta suunnasta. Nyt meni hyvään paikkaan taakse, mutta ei yli :)