Maanantaina oli tarkoitus treenata sekä vähän puomia että tokoa. Olin kuitenkin katsonut väärän viikon ratoja, eikä kentällä ollutkaan puomia. Tehtiin sitten ex tempore vaikeaa keppijuttua, joka oli vähän liian vaikea :p Tokojutuissa Syy oli ihan kiva. Muutama seuruun lähtökin onnistui ilman apuja ja ääniä! Kaukojumppaankin löytyi vähän malttia.

Tiistain rallyissa teemana oli jäävät. Oli Syyn kanssa selvästi helpompaa, kun oli vain muutama tehtävä, joihin keskittyä. Mutta silti tuntui olevan vähän liikaa liikkuvia osia ja liian pienet kylttivälit :D Tehtiin myös liikkestä istumista ja kutsumista ja taisi olla Syyn eka kerta...? Oikealle puolelle tulo olikin ensin hänelle käsittämätön juttu, mutta kyllä se sitten avautui.

Keskiviikkona treenattiin RiimTiimin hakurataa. Aloitin treenivuoron vähän kiireellä ja Syy oli ekalla kierroksella tosi huonossa mielentilassa. Ryysi takaakierroissa, ei kuunnellut, ei pysynyt lähdössä ja keppien alkuunkin piti laittaa verkko. Toisella kierroksella se alkoi olla parempi, mutta ei silti saatu läheskään koko rataa tehtyä, ihan hyviä pätkiä kyllä. Keppikulma oli yllättävän vaikea Syylle ja meni treenilistalle. Keinun suoritus oli aika vaihteleva, ja molemmat tehdään se radan yhteydessä vielä huonosti. Keinulta jatkamista pitäisi nyt vaan treenata!

Perjantaina käytiin tekemässä tokoa ja aksaa. Tokolla lämmittely jäi lyhyenlaiseksi, tehtiin kapulajuttuja ja seuraamista. Mutta seuraamisen liikkeellelähdot näyttää tällä hetkellä vaihteeksi lupaavilta! Nyt on keskitytty myös paikan vahvistamiseen.

Aksassa jatkettiin keskiviikon radalla, jäi sen verran hampaankoloon. Ensin vaikeiden juttujen lyhyet kertaukset, eli puomia, keppikulmaa ja takaakierron lukitusta. Nämä sujuivat erikseen hyvin, kepitkin heti ilman verkkoa ja puomilla hyviä osumia! Mutta rataa tehdessä tuli vaan edelleen virheitä. Kerran saatiin tehtyä puomille asti (jossa huono juoksari ja kaksi seuraavaa rimaa alas...), sen jälkeiset yritykset menivät vaan huonommaksi. Kun Syy sitten yhtäkkiä taas meni kepeillä kakkosväliin, ymmärsin, ettei suoritus enää parane ja annettiin olla. Kaikkiaan neljä kertaa taidettiin yrittää alusta (virheeseen) asti ja sekin oli näemmä liikaa. Jäi myös vähän semmoinen olo, että oliko parin päivän palautuminen keskiviikon pitkästä treenistä liian vähän...? Plussana treenistä kuitenkin 17 esteen nolla ja virheettömät keinut radan osana :)