Tänään treenattiin muutaman valkkuryhmäläisen (Kati, Sanna, Miinu, Lotta) ja Lean kanssa Tullin nurtsilla. Ilma oli sateinen ja jäätävän kylmä! Jotenkin ei vaan pystyisi pukeutumaan kesäkuussa välihousuihin ja hanskoihin, mutta nyt oli pakko. Ajattelin TAAS, että no NYT saadaan sitä sadetreeniä... Mutta vielä mitä. Kun Luun vuoro lähestyi, sade lakkasi ja aurinko alkoi paistaa. Että semmoinen tuuri meillä! ;)

Tehtiin kisamainen setti. Ensin Idari ja tunnari. Idarissa liikkurin antama järjestys M-S-I. Ihan hyvä.

Tunnarissa toi sitten reteenä väärän. Toruin heti, kun Kati näytti, ettei ollut. Otettiin uudestaan alusta, Luun nostama vietiin takaisin rivistöön. Sama homma, nosti sen äsköisen. Nyt jo suutuin ihan tosissani. Kolmannen kerran lähetin sitten vaan uudestaan. Nyt meni varovasti ja toi oman.

Into teki saman, kun mä liikkuroin. Tajuttiin siinä sitten, että ei olla varmaan kovinkaan paljon liikkuroitu toisillemme niin, että liikkuri ottaa väärät käteensä hajustumaan. Nyt tehtiin niin, joten voi olla, että voimakas tosi tutun ihmisen haju sotkee...? Into oli ainakin kapuloilla jotenkin ihan pasmat sekaisin, ihan kuin ei olisi osannut päättää, mitä pitää tehdä. Muutenkin liikkuri ottaa meidän treeneissämme ne kapulat usein suoraan laatikosta, joten tämä pitää muistaa jatkossa.

Tunnarin jälkeen kuitenkin suunnitellusti palkka ja sitten toiseen settiin ohjattu, kaukot ja luoksetulo.

Ohjatussa Kati arpoi meille vasemman. Tää oli kaikkinensa oikein hyvä, merkkikin ihan kiva.

Kaukot olivat lähes täydelliset!!! Oli skarppina ja teki kaikki vaihdot sopivan täpäkästi, mutta ajatuksella. Seiso-istusta en ole satavarma, mutta ilmeisesti ei liikkunut siinäkään yhtään. Jee! Tämmöiset onnistumiset antaa toivoa, että kyllä ne joskus vielä saadaan toimimaan :) (Sivulle nousu oli kyllä vähän jähmeä...)

Luoksetulossa mun oli tarkoitus antaa vartaloapu seisomiseen. Annoinkin, mutta Luu löi maihin...! Otettiin uudestaan, annoin pienemmän avun ja meni taas maihin. Kolmannella kerralla en antanut apua ja jäi seisomaan. Stoppasi toki huonosti. Loppuosa ok. Aika puskista tuli taas tämäkin, mutta toivottavasti unohtui samoin tein.

Jossain liikkeessä ennakoi sivulle siirtymän, en enää muista missä. Pidin kyllä tauon liikkurin käskyn jälkeen.

Kaikkien treenattua tehtiin vielä jotain. Pari ruutuun lähetystä niin, että ruudun vieressä oli hämynauha. Ei haitannut, hyvin löytyi oikea paikka. Ekalla olisi voinut olla inasen taaempana, toka oli parempi. Lisäksi palkkasin pari kertaa pelkän merkin. Teki varsinkin jälkimmäisellä superhyvin :)

Sitten yllättäin tunnari uudestaan. Myös Lea ja Lotta klähmivät kapuloita ja Kati liikkuroi. Olivat Inton kanssa miettineet tekosiaan ja tekivät molemmat tällä korjaussarjakierroksella oikein hyvin :) Luu teki taas ensin sen rauhoittelukierroksensa.

Tein vielä yhden luoksetulon stopin. Pysyi tolpillaan ja sai palkaksi kiertää takana olevan tolpan. Ei vaan taaskaan tajunnut, vaan kiersi semmoisen vapaamuotoisen ympyrän...

Paikallaolotkin tehtiin, vähän lyhyempinä. Istuminen ok. Makuussa lysähti vinoon, korjasin asennon. Muuten ok. Nousuun pieni jalka-apu.

Niin, ja paukkujakin kuunneltiin Bertan siivellä. Ekan aikana leikitin, seuraavat kolme tuli seuraamisessa. Ihan pienesti käänsi päätä paukkujen suuntaan, mutta tekemiseen ei vaikuttanut.

Kivat treenit olivat, kiitos kaikille seurasta!