Kuokittiin tänään tavoiteryhmäläisten tokoissa Multisillan kentällä. Treeneissä oli kaksi tavoitteellisista, kolme valkusta ja Minna vierailevana tähtenä ;) Meillä oli kaikin puolin pikavisiitti, koska saavuin hallikokouksesta vähän myöhässä ja skippasin loppuhöntsäilytkin. Tehtiin Luun kanssa vain yksi lyhyt setti. (Pitää huolehtia, että se jaksaa agilitykisoissa :D )

Ensin tehtiin lyhyet paikallaolot. Ensin makuu, jossa Luu meni hyvin maahan. Takaisin palatessa nosti pään...! Hah, pääsimpäs sanomaan tästä! Nousi istumaan hyvin, vaikka oltiinkin vähän sekoitettu tukkaa. Tehtiin erikseen vielä maahanmenoja ja nousuja. Näissä Luu jumitti, mutta niin se yleensä tekee, kun hinkataan rivissä. Jalka-avun jälkeen nousi aina seuraavalla kerralla hyvin.

Luu teki oman settinsä heti paikallaolojen perään. Ensin kisamainen seuruu. Juoksukäännöksissä vähän levisi ja jotain muutakin rumaa. Tästä vain kehut.

Ohjattu, liikkuri (tai taisi olla tuomari ;) ) arpoi oikean. Palkkasin ekan merkin peräänjuoksulla. Lähtikin hyvällä vauhdilla. Sitten koko setti. Hyvä merkki! Noutokin ok, palautuksessa kyllä taisi vähän törmätä. Kokeessa tulee yleensä varovaisemmin, joten näitä ollaan katsottu vähän sormien läpi.

Tunnari hetsauksella. Kapuloita muutama enemmän, olivat sikinsokin. Jännä, että vaikka Luu näkee ihan selvästi, mihin liikkuri vie kapulan (nyt vieläpä selvästi vasempaan reunaan), niin se ei silti ryntää nappaamaan sitä, vaan haistelee. Nyt teki oikein hyvin, tarkisti kaikki kertaalleen ja otti oman. Ehkä tämä mielentilan asetus alkaa toimia :)

Lopuksi merkki-ruutu-leikkiä. Kahdella ekalla pysähtyi ensin juuri ja juuri liian eteen, mutta korjasi nopeasti taaksemmas. Kolmannella meni suoraan taakse. Siihen sitten lopetettiinkin. Kivasti oli ajatus mukana!

Ja kivasti meni kivat pienet treenit.